Nokia N9 Video İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmshn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cmshn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nokia N9 Video İnceleme

Nokia'nın Meego işletim sistemine sahip şık akıllı telefonu yeni Nokia N9'u Özgür Çetin ile birlikte SDN test merkezinde detaylıca inceliyoruz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
iphone4 yurt dışı fiyatı ile aynı, akıl kârı mı sizce bu telefonu almak :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Aklı olan almaz derim. Aynı cümleleri n8 içinde demiştiler symbian bitiyor die ama nedense bi anda anna çıktı.
N9'un geleceği parlak değil yani.

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle incelemenin bazı kısımları eksik ve hatalı,

Nokia Cihaza destek verecek. Sadece MeeGo işletim sistemli başka cihaz çıkartmayacak. Yani güncelleme vs. desteği mevcut. Ayrıca Geliştiriciler cihaz için uygulamalar yapacak. Nokia boşu boşuna 92 000 adet Cihazı ücretsiz olarak dağıtmadı.

Ön kameranın altta olmasının nedeni ise Görüntülü görüşmelerin Landscape modda yapılacak olması. Ayrıca cihazda bootloader koruması yok. Alien Dalvik ile beraber Tüm Android uygulamalar çalışacak. Symbian uygulamar ise Qt portu ile cihazda çalıştırılabilecek.

Benim gözümde 3 eksisi var.

Fiziksel klavye, SD Kart yuvası ve Yerleşik pil.

@li10

Fiyatı indirimsiz fiyatı. Eğer tücrübeli olsaydın cihazların satışına başlanırken yüksek vergilerden dolayı indirim yapıldığını bilirdin.(N8, N97 ve 5800 da olduğu gibi) Ayrıca o verilen fiyat 64 GB'lık modeli için belirtildi ve fiyatın belirtildiği zaman dolar kuru yüksekti. 16 GB 1100 lira civarında 64 GB lık ise 1300 lira civarında olacaktır.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nasıl bir telefonsa iki kişi tanıtıyor. telefon ağır gelmiş :D

telefonun kamera uygulama performansından bahsedilse biraz daha iyiy olurdu sanki

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle incelemenin bazı kısımları eksik ve hatalı,

Nokia Cihaza destek verecek. Sadece MeeGo işletim sistemli başka cihaz çıkartmayacak. Yani güncelleme vs. desteği mevcut. Ayrıca Geliştiriciler cihaz için uygulamalar yapacak. Nokia boşu boşuna 92 000 adet Cihazı ücretsiz olarak dağıtmadı.

Ön kameranın altta olmasının nedeni ise Görüntülü görüşmelerin Landscape modda yapılacak olması. Ayrıca cihazda bootloader koruması yok. Alien Dalvik ile beraber Tüm Android uygulamalar çalışacak. Symbian uygulamar ise Qt portu ile cihazda çalıştırılabilecek.

Benim gözümde 3 eksisi var.

Fiziksel klavye, SD Kart yuvası ve Yerleşik pil.

@li10

Fiyatı indirimsiz fiyatı. Eğer tücrübeli olsaydın cihazların satışına başlanırken yüksek vergilerden dolayı indirim yapıldığını bilirdin.(N8, N97 ve 5800 da olduğu gibi) Ayrıca o verilen fiyat 64 GB'lık modeli için belirtildi ve fiyatın belirtildiği zaman dolar kuru yüksekti. 16 GB 1100 lira civarında 64 GB lık ise 1300 lira civarında olacaktır.
bu destekleri bulduktan sonra bluetooth unu bile tam kullanamayacağım bir telefonu(iphone 4s) almam. n9 gayet güzel... çok ince telefon isteyenler acaba galaksy s2 de biraz oyun oynayınca ateş gibi olmasını göz ardı ediyor olamazlar mı:w00t:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
on numara inceleme olmuş... iyi ki iki kişi yapmışsınız, tek kişi altından kalkamazdı bu işin.

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla nokia yı kötülemek istediğimden değil fakat berbat bence, hiç beğenmedim çok kalın ve kaba işletim sistemide ayrı bi konu tabiki e7 ,n8,n9 bence hiçbiri beş para etmez rakipler çok ii ve bence nokia yeniden 3310,5110 gibi modellerini üretsin smartphone işini beceremio.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tanıtımı cem tek başına yapabilirmiş , nie tartışma programı gibi toplu yaptınız :) arkadaşımda var bundan gayet hoş bir telefon ama ıphone nun yerini tutamaz bence.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
sıkıcı bi video olmuş, tek kişi anlatsa daha iii olurmuş.