Nokia N85

bovocox

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar.Ben hepsi buradadan n85 almıstım ama tus takımında sorun cıktı paramı geri aldım cunku stoklarında telefon kalmamıs.Simdi almayı dusuyorum ama cogu kişi telefonun tutulmadıgını sorunları oldugunu soyluyor.Elinde bu telefonunu kullanan var mı?memnunlar mı.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Nokia'nın Symbian'lı multimedya telefonu...
Bugüne kadar kronik bir sorunu olduğunu duymadım. Ancak çok fazla tutulmadığı da bir gerçek. Symbian S60 3.sürüm FP2 işletim sistemiyle oldukça başarılı.
Ancak ben olsam farklı bir Symbian'lı telefona yönelirdim. Çünkü o fiyata alınabilecek kamerası daha güzel, ses kalitesi daha başarılı bir çok cihaz mevcut. Ses ve kamera kalitesi çok mühim değil dersen, sistem özellikleri tatminkar bir cihaz.

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben kullanıyorum hiç memnun değilim. aynı bende hepsi buradadan aldım. tuş takımı gıcırdıyor ekranın altındaki tuşlar. kapak oynuyor. başkada bi sorunu yok. ama hiç memnun değilim.

bovocox

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önerebileceğin kibar bi telefon varmı?Aynı özelliklere sahip

o tuş gıcırdama problemi bendede vardı beniçok rahatsız ettiği için iade ettim ki teknik servise götürdüğümde ürün arızalı demişti.

odaben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n85 telefonun herşeyi sorunmuş aldığıma bin pişmanım biri 5800 biride bu n85 di bunu tercih ettimi içindekileri yok etti resimlerim rehberim mesajlarım, iyi format atalım düzelsin dedik formattan sonra iyice berbatlaştı kasar kilitlenir resetler bazen bataryayı söküp taksamda banamısın demeyecek gibi geliyor çünkü 3 defa söküp taktığım oluyor kimse almasın güncelleme olayıda yalan olmuş telefon güncellemiyor kendini telefondaki elemanda servise gönder diyor 3310 niyetine kullanılabilir tek ii tarafı wrilesi net çekiyorda oda olmasaymış bence.