Nokia mı Alsam Samsung Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Posco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Nokia kaldı mı ya? O kadar para verip üstüne bir de modifiye mi yapıcak @Connections ? :D 400 liralık bir android bile aynı performansı aynı hissi verir gerek yok nokiaya para vermeye. 800-900 liralara şimdi samsungta da htc de de sonyde de canavar gibi telefonlar var bilgisayarlara taş çıkarır hepsi
Arkadaş Nokıaya yogunlaşmış Eğer nokıa alacaksa Bunu almalı dedim , lumıa 920 kullanıyorum kötümü ? yani çöpemi atıyım telefonumu

Yasin Muştu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş devir android devri symbian telefon alma nokiada symbiana desteği kaldırdı satenbende nokia var sana bulaşma diyorum kardeşimede android aldırdım google playde 600000 uygulama var nokiada 10/1 i yok ve uygulama kaliteleri arasındada çok fark var sakın alma öyle bir hataya düşme 800 tlye ace 2 varalabileceğin htc kullanırım dersen 2sinin modellerine bi bak derim

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaş Nokıaya yogunlaşmış Eğer nokıa alacaksa Bunu almalı dedim , lumıa 920 kullanıyorum kötümü ? yani çöpemi atıyım telefonumu

Yok tabiki konuşmak için kullanılıyor sonuçta ama baştan para vermesen daha iyi olurdu ;) yeni moda olan chat programı massageme var mı nokiaya?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Yok tabiki konuşmak için kullanılıyor sonuçta ama baştan para vermesen daha iyi olurdu ;) yeni moda olan chat programı massageme var mı nokiaya?
Havası çabuk sönecek yükledim 2-3 butonu messaje bölümüne eklemişler Ben onları tuşlada halledebiliyorum benım için bir artısı yok, sildim şu anda telefonumda yok Androide yakışabilir ama wp8 de mesaj göndermek kolay whats app kullanıyorum çünkü uygulamayı biliyorsan whats app yeriini tutuyor

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Havası çabuk sönecek yükledim 2-3 butonu messaje bölümüne eklemişler Ben onları tuşlada halledebiliyorum benım için bir artısı yok, sildim şu anda telefonumda yok Androide yakışabilir ama wp8 de mesaj göndermek kolay whats app kullanıyorum çünkü uygulamayı biliyorsan whats app yeriini tutuyor

Resim çizip yollamak asıl olayı tabi de merak ettiğim wp8 i unutmuşlar mı unutmamışlar mıydı ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi zahmet tarihlere de baksanız şunu al bunu al demeden önce. Adam fi tarihinde sormuş siz şimdi cevap veriyorsunuz. Allah akıl fikir ihsan etsin cümlemize.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Bi zahmet tarihlere de baksanız şunu al bunu al demeden önce. Adam fi tarihinde sormuş siz şimdi cevap veriyorsunuz. Allah akıl fikir ihsan etsin cümlemize.
haha her forumun ihtiyacı tarihe bakan üyeler
hani bazı şeyler türkiye'ye geç gelir ya bu da onlardan biri herhalde

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Symbian'dan uzak dur Windows Phone Nokia Lumia al.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi samsung un özelliğine bak birde Nokia'nın Nokia eskiden Nokia'dı şimdi samsung galaxy ile lumia yı ezer geçer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sizin android sağlamlık veriyomu sizin için sırf işletim sistemi önemli başka hiçbirşey yok kardeş sen uyma bunlara c7 al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:dil:hiçte nokia donmaz ..asıl samsung donar ...samsung ace ler aayip donuyo ..ayrıca telefonu bi düşürsen gitti paran nokia yı düşürsen hiçbir şey olmaz ....samsung nokia dan iyi değil .....en fazla eşit olabilirler .......hem nokia sadece telefon üretiyo samsung un çamaşır makinası var ........en iyisi NOKİA .................dandik samsung dan iyidiri .....samsung dayanıklı değil