Bariz üstün demek çok tartışmalı bir yargı. Arayüz olarak Samsung Galaxy S III arayüz olarak başarılı olabilir ama Nokia Lumia 920 kamera ve ekran performansıyla göz dolduruyor. Kullanım ihtiyacına göre tercihler değişebilir.wp8'deki uygulama sayısı android'e göre çok daha az. ayrıca galaxy s3 'ün touchwiz nature arayüzünde wp8'e göre çok daha fazla özellik var.
s3 bariz üstün.
Bariz üstün demek çok tartışmalı bir yargı. Arayüz olarak Samsung Galaxy S III arayüz olarak başarılı olabilir ama Nokia Lumia 920 kamera ve ekran performansıyla göz dolduruyor. Kullanım ihtiyacına göre tercihler değişebilir.
Ne yani Performansı kötümü Lumıa nın 1.5 ghz Krait tabanlı yeni nesil işlemci kullanıyor S3 e göre ıphone 5 e göre Performans daha iyi. İşletim sistemi dersen diğerleri daha baskın orası ayrı meseleen iyi ekran ve en iyi kamerayı arayan biri için en iyi telefon lumia 920.
geri kalan herşey için s3 ve iphone 5
Ne yani Performansı kötümü Lumıa nın 1.5 ghz Krait tabanlı yeni nesil işlemci kullanıyor S3 e göre ıphone 5 e göre Performans daha iyi. İşletim sistemi dersen diğerleri daha baskın orası ayrı mesele
internet performanslarına baktınız mı?kullandığımdan değil ama videolardan gördüğüm kadarıyla ie çok iyi çalışıyor.ayrıca iphone u bilmem ama s3 e göre işletim sistemi zamanla daha hızlı kalacaktır.en iyi ekran ve en iyi kamerayı arayan biri için en iyi telefon lumia 920.
geri kalan herşey için s3 ve iphone 5
internet performanslarına baktınız mı?kullandığımdan değil ama videolardan gördüğüm kadarıyla ie çok iyi çalışıyor.ayrıca iphone u bilmem ama s3 e göre işletim sistemi zamanla daha hızlı kalacaktır.
açıkçası windows phone daha çok yeni bir işletim sistemi olduğu için eksikleri ve problemleri olacaktır.2-3 nesil sonraki sistem ise oldukça iyi olacaktır diye düşünüyorum.şimdilik windows phone sadece alınabilir bir sistem olduğunu , diğer sistemlerin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
param olsa lumia alırdıms3 çok iyi telefon olmasına rağmen günümüzde demode oldu.
Eğer ben oyun oynarım diyorsan Samsung Galaxy S III öneririm. Ama ben fotoğraf çekicem (öyle çekim modları var ki burada dile getiremem) film izleyecem diyorsan tartışmasız Nokia Lumia 920 almanı öneririm. Windows Phone 8 ekosistemi henüz çok fazla içeriğe sahip değil, bundan dolayı oyunlarda ve bazı uygulamalarda eksiği var. Ama alacağın telefon zaten 800 lira gibi az bir şey değil, aldıktan sonra uzun süre kullanacaksın sanırım. Bu sırada ekosistemde zaten gelişecektir. Ayrıca Samsung Galaxy S III çok hassas bir kasaya sahip. Yan şekilde düşürürsen camı tamamen değiştirmek (hatta bazı durumlarda kasa değiştirilmesi söz konusu) zorunda kalırsın. Ama Nokia Lumia 920'de kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Bıçak ve tornavida gibi absürt testlere yine YouTube'dan ulaşabilirsin.
Dostum film işine karışmam s3 ekran büyük pop-up playyazdıklarının kendi şahsi düşüncelerin olduğunu düşünüyorum ; yalnız sana lumia 920 de film seyretmek hakkında bir kaç soru sormak istiyorum :
1) lumia nın dosya sistemi nedir ? (fat32 mi ? , ntfs mi ? yoksa exfat mı ? )
2) internet üzerinden en az 8-9 gb. hd filmleri bilgisayara bağlı kalmadan indirip lumia 920 den seyredebiliyormusun ?
3) dts ses formatı destekleyen hd ve bluray filmleri seyredebiliyormusun ?
4) lumia 920 hangi film formatlarını destekler ?
4. sorum haricinde diğer 3 soruya olumlu cevap verebilirsen lumia 920 nin sgs3 den ; film izlemek için daha iyi bir telefon olduğuna inanırım. Ama bir kaç günlük incelememle diyebilirimki film konusunda sgs3 , 920 e fark atar. cevabınızı bekliyorum....
Doğru söyledinwp gelişene kadar android alır başını gider
windows phone platform 1 yil icerisinde cok fazla ilerliyecek oyleki Android emulator firmasini satin alan Microsoft cok buyuk bir adim atti. Yapacaklari sey gayet basit. Android platform unix acik kaynak kodundan destegini aldigi icin simdi ayni destegi Windows Phone alicak ve bir anda uygulama sayisi 10 kat artacak. Microsoft, Apple ve Google buyuk firmalar arkadaslar. Telefon karsilastirmasi yaparken once telefonda en cok istedigimiz ozellikleri en plana cikaralim. Bu kisiden kisiye gore degisir. Ben Lumia 920 sahibi olan bir uygulama gelistirici olarak alacak kisilerin her bir telefonu onceden teknomarketlerde group begenip almalarini oneririm. Tabi teknomarketten alin demiyorum malum fiyatlar can yakiyor orda. En yakin arkadasimda iPhone 5 var kiz arkadasimda Nexus 4 var. Sunu gordumku her bir cihazin birbirine ustun geldigi alanlar var. iOS kesinlikle en stabil isletim sistemi (Windows Phone Lumia 920 kullanmama ragmen diyorum) Android Nexus 4 en donanimli ve degistirebilir system. Arayuz, kamera ve ekran olarak en iyi telefonsa Nokia Lumia 920. Tartismasiz. O yuzden Samsung galaxy s3 mu Nokia Lumia 920 mi diyen arkadasa tek sozum olacak. Onceliklerini belirle kardesim. Teknomarkete git telefonlari kurcala oyle al. Inan bana bu iki telefon arasinda hicbirinde pisman olmayacaksin...