Nokia lumia 720 ilk kullaniş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan all1none
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere 1-2 hafta içerisinde nokia lumia 720 alıcam. Sınıftan bi arkadaşım L620 aldı ve aldığında kurulum isteyip istemediklerini sormuşlar o da istiyorum demiş. Simkartı mikro sim haline getirmişler ve telefona bişeyler indirmişler sanırım 15 dk falan beklemiş telefon.Bu işe 15 tl almışlar. Ben telefonu internetten sipariş vererek alabilirim kargoyla gelicek yani telefon. Simkartı bi telefoncu da mikro halini getirtirirm. ama diğer kurulum işini anlamadım. Böyle bişey yapmaya gerek varmı. Ben kendim yapabilirmiyim nedir bu kurulum işi ne indirmeliyim. Bide her simkart mikro haline gelebiliyo mu. Benim simkartın o sarı bölümü biraz büyük geliyo gözüme.
ve son bişey daha. Telefonu ilk açtıgımızda %30 şarj oluyomuş galiba. bu şarj ı nasıl tüketmeliyiz ve bitince kaç saat şarj etmemiz gerekir

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
her sim kart mikro oluyor zaten telefoncu 10 sn de kesiyor. Kurulumda neymiş ben L820 aldım kurulumluk bişeyi yok 15 lira hava parası vermiş arkadaşın. kurulumluk bişey yok telefon söliyor zaten napacağını.

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her sim kart mikro oluyor zaten telefoncu 10 sn de kesiyor. Kurulumda neymiş ben L820 aldım kurulumluk bişeyi yok 15 lira hava parası vermiş arkadaşın. kurulumluk bişey yok telefon söliyor zaten napacağını.
teşekkürler. en son da bi soru daha sormuştum

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
% 30 diye ayarlamıyorlardır bence :) zaten telefonu kurcalarken markete özelliklere bakıym derken şarzı bitecektir. 8 saat diye duymuştum bi yerde. bide sana tavsiyem insider programını kullan kesinlikle türkçe seçeneğide var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aklına takılan bişey olursa bildiğim kadar yardım etmeye çalışırım

all1none

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
% 30 diye ayarlamıyorlardır bence :) zaten telefonu kurcalarken markete özelliklere bakıym derken şarzı bitecektir. 8 saat diye duymuştum bi yerde. bide sana tavsiyem insider programını kullan kesinlikle türkçe seçeneğide var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aklına takılan bişey olursa bildiğim kadar yardım etmeye çalışırım
insider programı nedir

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
batarya durumu gösteriyor ve bir çok kısayol barındırıyor wifi şebeke ayarları gibi. telefon hakkında bilgilendiriyor telefonun özelliklerini test etmeni sağlıyor vs denediğinde hak vereceksin :)

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gelir gelmez pro cam uygulamasını kur kendi kamera uygulaması hiç iyi değil ve şimdiden hayırlı olsun :)

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere 1-2 hafta içerisinde nokia lumia 720 alıcam. Sınıftan bi arkadaşım L620 aldı ve aldığında kurulum isteyip istemediklerini sormuşlar o da istiyorum demiş. Simkartı mikro sim haline getirmişler ve telefona bişeyler indirmişler sanırım 15 dk falan beklemiş telefon.Bu işe 15 tl almışlar. Ben telefonu internetten sipariş vererek alabilirim kargoyla gelicek yani telefon. Simkartı bi telefoncu da mikro halini getirtirirm. ama diğer kurulum işini anlamadım. Böyle bişey yapmaya gerek varmı. Ben kendim yapabilirmiyim nedir bu kurulum işi ne indirmeliyim. Bide her simkart mikro haline gelebiliyo mu. Benim simkartın o sarı bölümü biraz büyük geliyo gözüme.
ve son bişey daha. Telefonu ilk açtıgımızda %30 şarj oluyomuş galiba. bu şarj ı nasıl tüketmeliyiz ve bitince kaç saat şarj etmemiz gerekir
senin derdini anladım ben Nokia Lumia serilerinde kurulum gerektirir kurulumlar şöyledir ;
Öncelikle Windows live (Hotmail) hesabı açılmalı.
DAha sonra Nokia Hesabı açılan Hotmail Hesabı adına açılır
Dikkat edilmesi gereken Yaş Nokia Hesabına Kayıt olurken yaşınız 18 ve altı ise mağazadan İndirim işlemi izini yok.
Bu yüzden yaş sınırısını 18 ustunde yapınız.
bir başka etken ise rehberinizi atamak için gerekli bir işlemdir.
bu işlem ise açtığınız e posta hotmail hesabını nokia hesabıyla birlikte telefona tanıtmanız gerekiyor. burada dikkat edilmesi gereken konu hotmail hesabı hiç kimse ekli olmamasıdır. rehber için simden kişileri çekmek için hotmail şart eğer hotmailde kişiler ekliyse onlarıda alır ve kotu bır durum olur bu yuzden dediğim gibi yeni bir eposta telefona tanımlarsanız sadece rehbere alır. bunun için ücret almaları kotu bir durum ama dediğim gibi telefonu aldığınızda kurcaladığınızda kurulumu siz kendiniz yapabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sim kartını mikro olanını gsm oparatöründen al... mevcut sim kartı kestirme...