Nokia lumia 620 ve samsung galaxy trend plus karşılaştırma

demetözgür

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullananlar ya da fikir sahibi olanlar lütfen yardım...Bu iki telefon arasında kaldım. Kullananlar yada akılı telefonlardan anlayanlar varsa fikir almak istiyorum.
Akıllı telefon almamdaki sebep çağa ayak uydurmak ama bazı konular benim için önemli.Bayan olduğum için telf. Küçük olmasını istiyorum.şarjı uzun süre dayanmalı.internete telefondan hiç bağlanmıyorum ama lazım olursa işimi görmeli.msj atmam.fotoğraf çekme özelliği iyi olsun.Başka da birşey istemiyorum.samsung galaxy note 10.1 var bu yüzden telefona çok da para vermek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Yukarıdaki konular dahilinde bunlardan başka telefon önerilerilerine de açığım.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem o fiyatta alacaksan lumia 525 ya da 630 olur 620 donanım olarak sorun çıkartabiliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
faruksio,lumia 620'yi ilk çıktığından beri kullanıyorum bu güne kadar hiç bir donanım sorunu yaşamadım ne sorunuymuş bu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle foto için istiyosan lumia al kamerada herharikarda nokia daha iyi ama diğer şeylerde oyun vesair gibi şeylerde samsung daha iyi

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikleri birbirine yakın bence. Eline aldığın zaman hangisine kanın ısınıyorsa onu al.

Biraz ayrıntılı kıyaslama yapalım.

Nokia Lumia 620: Dolby kulaklık ses geliştirme, 8gb hafıza
Samsung Galaxy Trend Plus: daha ince ve hafif, 768 MB ram, v4.0 bluetooth, 1.2 GHz işlemci

Her iki telefonunda birbirine üstün yönerlini yazdım.

Ayrıntılı kıyaslamayı ve özellikler için şurayı inceleyin: http://hadikiyasla.com/komper/1/40,152/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabiki nokia 630 ileride sorun yaşamak istemiyorsan, nokia telefon işinde biraz geri kaldı ama yeni sahibi bu sorunu aştı samsung nasıl olsa satıyom diye müşteriyi umursamıyor.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bnce lumia 630

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bnce lumia 630 veya 525

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nokia önermem diyen arkadaş neden öle diyon elmde nokia c6-01 var üç yıldr kullamıyorum ilk günkügbi hç br sıkıntı yaratmadı bna

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Düşük bütçeye asla Android almamalısın WP tercih etmelisin Tabii ki lumia 620 al derim ben.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Kullananlar ya da fikir sahibi olanlar lütfen yardım...Bu iki telefon arasında kaldım. Kullananlar yada akılı telefonlardan anlayanlar varsa fikir almak istiyorum.
Akıllı telefon almamdaki sebep çağa ayak uydurmak ama bazı konular benim için önemli.Bayan olduğum için telf. Küçük olmasını istiyorum.şarjı uzun süre dayanmalı.internete telefondan hiç bağlanmıyorum ama lazım olursa işimi görmeli.msj atmam.fotoğraf çekme özelliği iyi olsun.Başka da birşey istemiyorum.samsung galaxy note 10.1 var bu yüzden telefona çok da para vermek istemiyorum.Fikir verirseniz sevinirim
Yukarıdaki konular dahilinde bunlardan başka telefon önerilerilerine de açığım.
giriş ve orta seviyede telefon alınacaksa bence androide bakılmamamalı telefon donanımları zaten düşük birde arayüz filan konuluyor telefon şişiyor sonra bide güncelleme gelmiyor zaten iyice batıyor diyecegim o ki giriş seviyesinde windows iyi çalışıyor 620 ye bak trend plusu boşver