Nokia Lumia 620 Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Strake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhaba Arkadaşlar :)
Yakın zamanda lumia 620 almayı planlıyorum sorum telefonun artıkları eksileri nelerdir? kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim. :)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Her kadafan bir yorum bekleme;
www.kiyas.la bu link tüm ihtiyaçlarını giderecektir.
Yorum beklersen android ve ios severler yığılır buraya. Windows Phone yeni bir platform ve gittikçe gelişiyor. Telefon alt segment fakat boyut ve kullanış bakımında uygun bir telefon. Fiyatı da hem cinslerine göre ferformansına bakılarak gayet başarılı.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Her kadafan bir yorum bekleme;
www.kiyas.la bu link tüm ihtiyaçlarını giderecektir.
Yorum beklersen android ve ios severler yığılır buraya. Windows Phone yeni bir platform ve gittikçe gelişiyor. Telefon alt segment fakat boyut ve kullanış bakımında uygun bir telefon. Fiyatı da hem cinslerine göre ferformansına bakılarak gayet başarılı.
Diğer telefonlara göre iyi duruyor teşekkürler. :)

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
fiyatına göre mükemmel bir telefon 2 aydır kullanmaktayım hiç bir sorun yaşamadım. bir tek telefon rehberi yok o sıkıntı biraz online kayıt ediyor gmail veya hotmail kişilerine.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
fiyatına göre mükemmel bir telefon 2 aydır kullanmaktayım hiç bir sorun yaşamadım. bir tek telefon rehberi yok o sıkıntı biraz online kayıt ediyor gmail veya hotmail kişilerine.
Bende birkaç inceleme videosu izledim güzel duruyor cevap için teşekkürler. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yen i aldım arama yaparken ekran sürekli kapalı hiç açılmıyo napcaz

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lumia 620 fiyatına göre iyi ama uygulma açısından biraz geride

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben siparişi verdikten sonra yorumları okudum hiçde iyi demiyorlar bakalım yarın gelince karar vereceğim.. ama şimdiden pişman olmuş gibi gibiyim.:dil:

Litityum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyata alınabilcek en kullanışlı telefon. Kamerası-iyi, Batarya-İdeal, Akıcılık-O fiyata en akıcı, Market-Bu fiyat aralığında almışsan çok oyunla işin yoktur o yüzden senin için yeterli bi market.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim bir sorum olacak bende lumia 620 var pc ye bağlıyorum oyun atıyorum nereye gidiyor hangi dosyaya gidiyor belli değil resimler videolar tamam da diğerleri nereye gidiyor bilen biri söyleyebilir mi lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben lumia 620 ye müzik atıyorum bilinmeyen sanatçı olarak gösteriyor bluetooth ile atınca normal müziğin adını sanatçının adını gösteriyor bilen biri neden olduğunu söyleyebilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende almayı düşünüyorum ama diğer sitelere bakıldığındada önerilmiyor ama dış görünüş bakımındann çok güzel bir telefon kötü yorumları görmeyerk almak istiyorum dış görünüş bakımından benzer telefon varmıııı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bende alıcam da biri diyor süper biri diyor berbat yani ortada bi yorum yok :D

TheOne12

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyatına göre güzel ve kullanışlı bir telefondur kamera açısından her hangi bir sıkıntı olmaz

-MÜNZEVİ-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Nası yok ya bende var eski kayıtlı olanların disindakileri engelleyebiliyon yada istersen facebook veya hotmail den alabiliyon ayarlara bak

siTear

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Lumi 620 var sana burdan kullanıcı olarak söylüyorum 3 oyun birden açtım faakat bunun farkında bile değilim gerisini sen düşün o kadar hızlı Şükürler olsun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar bende nokıa lumıa 620 var internete wifi den baglandığım halde kontor gidiyor ne yapmam lazım acıl yardım

Simdiden tesekkur ederim...