Nokia lumia 525 Avea

patlayankarpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben avea'da ki su meshur 23 TL'lik tarifedeyim ve özel uretim lumia 525 almak istiyorum fakat emin olamadim cunku guncelleme aliyor mu bilemedim ornegin WP8.1 veya son cikan CYAN güncellenmesini alir mi internette bunun ile ilgili pek birsey göremedim de.
Sonra guncellemesiz kalmayalim oyle olacak olsa android alirdim dimi :biggrin:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ozel uretim alsan ne farkedecek teknosa da en son kampanyayla 399 tl ye dusmustu lumia 525 haberin ola :)

patlayankarpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizde kredi karti yok da hem pesin de veremem ayrica 2.gruptayim ondan 432 lira oluyor eger güncelleme alirsa ondan alacagim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Güncelleme konusunda şüphen olmasın wp9'u bile alacak hem 525'in 1GB remi var kolay kolay ondan desteği çekmezler :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
525 son çıkan 8,1 güncellemesini aldı.

patlayankarpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alacak ondan haberim var fakat şimdi bu avea icin ozel uretim olunca sikinti cikar mi diye endise ettim.Hakli olabilir miyim ki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
NOKIA markası artık telefon sektöründe yok... ölü marka + tırt os vereceğin paraya yazık...

patlayankarpuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia adi ile olmasa da sonucta microsoft var ve sirketin arkasinda ha ahmet ha mehmet ne fark eder her turlu biz bu telefonlari kullanıyoruz.
hem neresi tirt hangi marka bilmem kac milyon sarki ücretsiz veriyor bildigim kadari ile Xboxin oyunlari da oynaniyordu (oyunla pek alakam yok dert degil) wp sistemi de ios kadar guvenli android kadar hizli(hatta daha hizli ve stabil) ve yuzune bakilir düzeyde.