Nokia E75 hakkında yorumlar buraya.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu telefondan almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.Teşekkürler.

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sıra dışı tasarımı ile harika bir cihaz ancak henüz çok yeni olduğu için hakkında bilgi verebilecek kullanıcı fazla yoktur diye düşünüyorum. Ben bir süre inceleme fırsatı buldum. Cihazın genel özellikleri hakkında çok fazla şey söylemeye gerek yok zira Symbian s60 3. sürüm FP2 işletim sistemine sahip. Bunun dışında tasarımı çok başarılı ve malzeme kalitesi de oldukça iyi. Şarjı da gayet makul seviyelerde. Benim görüşüm olumlu.

aliorhan15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WM olsun taşdan olsun. symbian bence hiç birşeye yeterli değil...

Ne yaptın be arkadaşım WM alırken 1000 defa düşünmek gerekir.WM asla symbian kadar hızlı ve proğram anlamında symbian kadar çok kullanılabirlik açısından zengin olamaz.bunun aksini kimse söyleyemez ve en son çıkan WM 6.1 bile symbian kadar iyi değildir.bunu yapılan testlerde doğruluyor.ha sen eğer WM kullanıyorsan tabii o başka.Ben Nokia e71 kullanan birisiyim.geçen hafta bi arkadaşım wm 6.1 ile kullandığı hp nin en son çıkan pda sını inceleme şansım oldu.menü açılışları o kadar geçki proğram anlamında ben bile şaşırdım.arkadaşım aldığını bin pişman.açıkcası bende Nokia E71 almadan önce WM almayı düşünüyordum iyikide almamışım.Tabi bu düşüncem senin düşüncenede saygı duyuyorum açıkcası.

Reaksiyon puanı
189
bakış acıları önemli tabi. şöyle ki ben PDA'm da visual basic.net ve c# da program yazıp kullanmanın tadına varıyorum. kendi uygulamalarımı kendim geliştiriyorum. symbianda python da yazılım geliştirilebiliyor ama diğerleri kadar esnek değil. bende sizin görüşünüze saygı duyuyorum. benim isteklerimi symbian karşılamıyor. pda'da sql bile kullanabiliyor olmam açıkcası bence süper birşey...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Symbian ve Windows Mobile. ikisi de mobilin dev işletim sistemlerinden. Söylenecek çok şey vardır elbette ancak benim düzetmek istediğim bir yanlış var.
Symbian'da uygulama geliştirmek için Python en basit yollardan sadece bir tanesidir. C++ Symbian'da program geliştirmek için kullanılan en popüler dildir. Nokia'nın ve Symbian Vakfı'nın sürekli güncellediği SDK'lar vardır ki tadından yenmez.
Kısacası Symbian da uygulama geliştirmek için yeterince esnektir. Ayrıca artık Symbian kaynak kodlarını geliştiricilere açmıştır.