Nokia e6 mı ,samsung s5830 mu??

crackerteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar; kendime 600 ile 900 tl arasında telefon almak istiyorum;istediğim telefonu kendim kişiselleştirmek ;birçok uygulama yükleme niyetim var(sözlük ,banka,office programları gibi);özellikle gps i iyi olmalı;nokia e6 ve samsung 5830 dizaynları çok hoş;nokia yı seçmemin nedeni pil ömrü daha uzun ve kamera daha iyi fakat otofocus u yok;qwerty ve dokunmatik klavyesi çok iyi;samsung u seçmemin nedeni android;çok uygulama var;3g si yok;işlemci 800 mhz olunca pil belki nokia ya göre daha hızlı harcanacak ama nokia da 600 mhz ile yavas değil;symbian köklü bir işletim sistemi ve hemen hemen her program var ama android kdr hızlı çoğalmıyor; siz hangisini öneririsinz???:laugh:

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Samsung tercih ederdim.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
biraz iddalı olucak belki ama aynı sınıf telefonlar değil.nokia e6 epey önde.piyasanın en iyi iş telefonlarından birisi.belkide en iyisi olabilir.ama ben bu tür tipi olan hiçbir telefonu sevmiyorum :) yani ben e6 almazdım.sen sorduğuna göre beğeniyosun tipini.iki telefondan iyi olanı alcaksan e6 hayırlı olsun şimdiden.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
samsung s5830 da 3g var emmi sen ne diyosun ya :D