Nokia E6 Kullanan Arkadaşlar Lütfen

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Nokia E6 Kullanan Arkadaşlar Bende Nokia E6 Almak İstiyorum Ama Telefon Hakkında Bilgi Almak İçin Sizler İle Tanışmak İstiyorum Lütfen Benimle Tanışırmısınız Size Mail Adresimi Vericem Facebookda Arama Bölümüne Yazın Ben Altta Çıkarım Ben Buğrahan Başlık Lütfen Eklermisiniz Beni Sizinle Biraz Nokia E6 Hakkında Konuşmak İstiyorum Bekliyorum Sizleri Arkadaşlar Lütfen Rica Ediyorum Ekleyin Beni....

SHaDeWRoX

Asistan
Reaksiyon puanı
8
3 yıl kullandım e6 yı gayet füzel bir telefon tek eksiği andorid olmaması kamerası hafızası dokunmatiği gayet kullanışlı her türlü tavsiye ederim.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayatımın en büyük hatasıydı nokia e6 almak en kötüsü de insan giden paraya değil rezil olduğuna yanıyor.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
3 yıl kullandım e6 yı gayet füzel bir telefon tek eksiği andorid olmaması kamerası hafızası dokunmatiği gayet kullanışlı her türlü tavsiye ederim.
Eli hatta alnı öpülesi insansın vesselam diyorum daha da başka bişi demiyorum :)

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
telefonda uygulama yok sayılır whatsapp shazam viber falan var fazla oyun da yok kamerası orta derece şuan için fiyatı da uygunsa begendiysen al ama zengin icerik bekleme

BuGRaHaN_1989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben internette araştırdım Q klavye olarak bu Nokia E6 model cep telefonunun özellikleri üstüne çıkan hiçbir cep telefonu yok ben bu yüzden Nokia E6 alıcam sizcede alsam pişman olurmuyum olmazmıyım lütfen bana bilgi verirmisiniz bekliyorum....Ayrietten bu Nokia E6 model cep telefonu kullanan arkadaşlar lütfen beni eklermisiniz facebookda konuşalım Nokia E6 hakkında mail adresim bu : bugrahan_1_9_8_9@hotmail.com Ben Buğrahan Başlık bu isim soyisimde tek ben varım lütfen ekleyin konuşalım.....

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben internette araştırdım Q klavye olarak bu Nokia E6 model cep telefonunun özellikleri üstüne çıkan hiçbir cep telefonu yok ben bu yüzden Nokia E6 alıcam sizcede alsam pişman olurmuyum olmazmıyım lütfen bana bilgi verirmisiniz bekliyorum....Ayrietten bu Nokia E6 model cep telefonu kullanan arkadaşlar lütfen beni eklermisiniz facebookda konuşalım Nokia E6 hakkında mail adresim bu : bugrahan_1_9_8_9@hotmail.com Ben Buğrahan Başlık bu isim soyisimde tek ben varım lütfen ekleyin konuşalım.....
Faceden istek yolladım ekle konuşalım.