Nokia Cep Telefonu Olanlar, Dikkat!

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Nokia resmi bir açıklama yayınlayarak tam 14 milyon cep telefonu şarj aletinin toplatılacağını duyurdu. Hatalı şarj aletleri hangileri öğrenmek istiyorsanız, buradan öğrenebilirsiniz.

Nokia bugün milyonlarca kullanıcısını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Yayınlanan açıklamada, çok sayıda Nokia şarj aletinde hata tespit edildiği ve hatalı modellerin toplatılacağı belirtildi. Çin'de üretildiği belirtilen hatalı modellerin dış plastik kaplamalarının kendiliğinden çıkabildiği ve şarj aletinin iç kısmının ortaya çıktığı, bu yüzden fişe takılı şarj aletlerinin tutulması halinde elektrik çarpabileceği belirtildi.

charger-exchange-program-6001257775030.jpg

Bu modellerdeki şarj aleti olanlar dikkat etsin

Yapılan rutin testlerde ortaya çıkan sorundan kaynaklanan bir kaza henüz meydana gelmedi fakat Nokia yaşanabilecek olayları önlemek amacıyla hatalı şarj aletlerini ücretsiz değiştirecek. Hatalı modellerin ise, 15 Haziran 2009 ile 9 Ağustos 2009 tarihlerinde üretilmiş AC-3E ve AC-3U, 13 Nisan 2009 ile 25 Ekim 2009 tarihleri arasında üretilmiş AC-4U modelleri olduğu belirtildi. Nokia, şarj aletinin hatalı olup olmadığını anlamak isteyenler için bir web sitesi hazırladı. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sitede, şarj aletinizin model numarasını girip kontrol edebilirsiniz. Ayrıca site üzerinden ücretsiz değişim için başvurabilirsiniz.

::
Nokia şarj aletinizi kontrol ettiniz mi?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

o2hrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oraya tıklamak biraz zor olacak :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

ferhat_13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu bataryalar genellikle güney amerika kıtasına ihraç edilmiş. yani bu tarafta bunlardan pek bulunmayabilir...

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Akşam bi kontrol edelim bakalım

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Kontrol ettim hocam şu yazı çıktı ingilizcem olmadığı için anlamadım ingilizce bilenler tercüme ederse memnun olurum sağolun... Charger exchange program

Your charger is not among those affected and you can continue to use it.

Thank you for checking your charger.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kontrol ettim hocam şu yazı çıktı ingilizcem olmadığı için anlamadım ingilizce bilenler tercüme ederse memnun olurum sağolun... Charger exchange program

Your charger is not among those affected and you can continue to use it.

Thank you for checking your charger.

accuk ingilazcam vardı senin için harcadım değerini bil :D

kısaca sendekinde sorun yok, şarj aletini kullanmaya devam edebilirsin, kontrol ettiğin için teşekkürler diyor.

can_dostum1979

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende kontrol ettim ve sorun yok.

ayrıca sitenin dil ayarlarıda var yani türkçe olarakta bakılabiliyor:)
en üstte dil seçin diyor, ok işaretine basıp türkçeyi seçebilirsiniz.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim 2100 2003 model olduğundan bir sorun yok. :D