Nokia Care Servis Şikayet

ZuZuzaretta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarjım çok az gitmeye başlamıştı. Şarjdan çıkarınca telefon direk kapandı. Bende aynı gün servise verdim. 1 gün sonra yetkisiz müdahale var dediler. 85 tl ücret istendi. Soruyorum hani arızası ne , ne yapmışım diye cevap yok. Anakartta sorun var , teknisyen resmini çekip koymuş diyor. Resmini yollayın diyorum yollamıyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorum telefona cevap veren bile yok :) Bu konuda bi tecrübesi olan ve ya Nokia servisinde çalışan bi arkadaş varmıdır acaba forumda ?

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
teleservice lemi problemin ? şikayetvar sitesine bildir istersen.hemen yardımcı olurlar.

ZuZuzaretta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia Care Servis olarak geçiyor. Dediğin siteye baktım nokianın cevap oranı sıfır :)

E

ERCAN GÖÇER

SDN Okuru
Hem bu kadar ciddiyetsiz olacaksin hemde global bir marka kusura bakma ikisi birlikte olmaz nokia artik hakettiğini bulmak üzere sen müşterine değer vermez sorunlarini çözmezsen tüketici seni çözer hele lumia tam rezaler sağlamlikla ilgili hiçbir değer taşimiyor elimde 3 günlük ve 1440 liralik bir enkaz var tavsiyem lumia ya kimse aldanip para vermesin