Nokia C5 03 alacağım; ne diyorsunuz, alsam mı?

ardem4931

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu telefonu almayı düşünüyorum iyi kötü bir sürü kullanıcısı var en büyük problem kasa çatlaması. sizin görüşleriniz nasıl.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bence bütçeni biraz daha artırarak c6-01 alabilirsin...amoled kapasitif ekran, symbian anna(yakında belle olacak),8mp kamera 720p hd video kaydı gibi pekçok özellik....

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Nokia'nın belki de en çok arızalanan telefonu olarak biliyorum. Ben de almayı düşünüyordum, çok araştırdım ve genel olarak kullanıcılar memnun değiller. Bütçeyi biraz daha zorlayıp xperia x8 aldım. 6 yıllık bir nokia kullanıcısı ve severi olarak android'e karşı bir önyargım vardı fakat kullanınca yersiz bir önyargı olduğuna karar verdim. Şarj dışında hiç bir problemi yok ve çok eğlenceli... Ha illa nokia diyorsan c6-01 daha mantıklı bir seçim olur, keza özellikleri ve yorumlar gayet iyi...

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Dolarn düşmesini bekle ve nokia alacaksan C6-01 yada C7 al ama C7 daha klas :)

olcaytoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim galiba c601le aralarında 100tl gibi bir fark var alacaksan 100tl daha fazla verip c601 alırsan pişman olmassın bir akıllı telefonda olması gereken herşey bu telefonda fazlasıyla var ...

uguraction

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben c5 aldım kullandım hiç kimseye tavsiye etmiyorum. 3 defa servise gönderdim sonunda yenisi geldi o da 3 defa servise gitti en sonunda para iadesi yapıldı ve kurtuldum.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sakın ha sakın c5-03 ün yanından bile geçme.Ben aldım 3 defa tamire gitti yine de düzelmedi.1-Kasa altttan çatlıyor.2-Menüler arasında gezerken yukarıdan aşağıya kırmızı çizgi iniyor ve telefon açılıp kapanıyor.3-Arasıra kulaklık sesi gidiyor,pili çıkarıp takınca düzeliyor.Şikayetim var a girip bir bakın öyle telefon alın.

ardem4931

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki arkadaşlar Android işlemcili, flaş desteği olan ,internetten video izleyebildiğim 3.2'' ekrana sahip bi telefon önerirmisiniz

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Telefonum akılsız olsun benim olsun...:)
Huawei ideos x5 öenrimdir..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
peki arkadaşlar Android işlemcili, flaş desteği olan ,internetten video izleyebildiğim 3.2'' ekrana sahip bi telefon önerirmisiniz

Anladığım kadarıyla nokiadan vazgeçip androide geçiş yapmışsın :) o zaman huwai ideos x5 tavsiye ederim sana ... gerçekten güzel telefon.. :)

Kullanılabilirlik bakımındanda hoş, ancak okuduğum tek sorun şu zamana kadar kamerası onunda formulunu bulmuşlar yazılım degıstırmişler.. gidip incelemeni ve sonrasında kesinlikle almanı tavsiye ederim

gece_kurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben nokia C6.00 kullanıyorum ve çok memnunum eğer kızaklı ve dokunmatık istersen kacırma mesajlakmak cok kolay ve rahat dokunmadtiğide iyi tek sorunu ısı sensırının olması soğuk havalarda ekran dokunmatiği işlemiyor biraz avucunda ısıtman lazım.. ama 10/9.99 bende..

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Nokia alıp parana yazık etme diğer bütün markaları da bir araştır derim.

KadirDaren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün Bi arkadas almış c5 inceleme fırsatı buldum.telefonu önermem.hatta alan arkadasta hiç memnun değil.c5 alacığna üzerine biraz daha koyup güzel bir telefon alabilirsin..