Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence bütçeni biraz daha artırarak c6-01 alabilirsin...amoled kapasitif ekran, symbian anna(yakında belle olacak),8mp kamera 720p hd video kaydı gibi pekçok özellik....
Nokia'nın belki de en çok arızalanan telefonu olarak biliyorum. Ben de almayı düşünüyordum, çok araştırdım ve genel olarak kullanıcılar memnun değiller. Bütçeyi biraz daha zorlayıp xperia x8 aldım. 6 yıllık bir nokia kullanıcısı ve severi olarak android'e karşı bir önyargım vardı fakat kullanınca yersiz bir önyargı olduğuna karar verdim. Şarj dışında hiç bir problemi yok ve çok eğlenceli... Ha illa nokia diyorsan c6-01 daha mantıklı bir seçim olur, keza özellikleri ve yorumlar gayet iyi...
kardeşim galiba c601le aralarında 100tl gibi bir fark var alacaksan 100tl daha fazla verip c601 alırsan pişman olmassın bir akıllı telefonda olması gereken herşey bu telefonda fazlasıyla var ...
ben c5 aldım kullandım hiç kimseye tavsiye etmiyorum. 3 defa servise gönderdim sonunda yenisi geldi o da 3 defa servise gitti en sonunda para iadesi yapıldı ve kurtuldum.
Sakın ha sakın c5-03 ün yanından bile geçme.Ben aldım 3 defa tamire gitti yine de düzelmedi.1-Kasa altttan çatlıyor.2-Menüler arasında gezerken yukarıdan aşağıya kırmızı çizgi iniyor ve telefon açılıp kapanıyor.3-Arasıra kulaklık sesi gidiyor,pili çıkarıp takınca düzeliyor.Şikayetim var a girip bir bakın öyle telefon alın.
Anladığım kadarıyla nokiadan vazgeçip androide geçiş yapmışsın o zaman huwai ideos x5 tavsiye ederim sana ... gerçekten güzel telefon..
Kullanılabilirlik bakımındanda hoş, ancak okuduğum tek sorun şu zamana kadar kamerası onunda formulunu bulmuşlar yazılım degıstırmişler.. gidip incelemeni ve sonrasında kesinlikle almanı tavsiye ederim
Ben nokia C6.00 kullanıyorum ve çok memnunum eğer kızaklı ve dokunmatık istersen kacırma mesajlakmak cok kolay ve rahat dokunmadtiğide iyi tek sorunu ısı sensırının olması soğuk havalarda ekran dokunmatiği işlemiyor biraz avucunda ısıtman lazım.. ama 10/9.99 bende..
Dün Bi arkadas almış c5 inceleme fırsatı buldum.telefonu önermem.hatta alan arkadasta hiç memnun değil.c5 alacığna üzerine biraz daha koyup güzel bir telefon alabilirsin..