ShiftDelete.Net
Teknolojiye dair her şey!
- Reaksiyon puanı
- 583

Haberin devamını okumak için görsele tıklayabilirsiniz.
yanlış herkes salak bir telefona Lada Samara parası dökmek istemez o 4-15K oluyor tıpkı iphone parası...Y seriside çöp
Fazla para hiçbir telefona verilmez ama işte görmeliyanlış herkes salak bir telefona Lada Samara parası dökmek istemez o 4-15K oluyor tıpkı iphone parası...
moto z candır canan dır canan ergüder var ki o efsane anne olmuş bebişleri konuşunca benim annem seninkinden daha güzel diyecek...Fazla para hiçbir telefona verilmez ama işte görmeli
Benim 1300tl bütçem vardı herkes j7 prime al dedi ben moto z aldım aynı paraya daha iyisi var herzaman
Ne yazık ki gelmeyecek artık moto. Serisi diye duydum keşke gelsemoto z candır canan dır canan ergüder var ki o efsane anne olmuş bebişleri konuşunca benim annem seninkinden daha güzel diyecek...
Lenovo markasına bakın orda satılıyorEkli dosyayı görüntüle 67348
hb bitmiş...Cep Telefonu Fiyatları & 2020 Akıllı Telefon Modelleri - %23 İndirim
En ucuz cep telefonu modelleri, uygun fiyatlı cep telefonları burada. %50'ye varan indirim fırsatlarıyla, hayalinizdeki cep telefonuna taksit seçenekleriyle ulaşın.www.hepsiburada.com
çorba yapmışlar...Lenovo markasına bakın orda satılıyor
Normal lenovo bu
satın alma görevlisi muhalif a328 elinde kaldı diye meğer a328'in meşhur huyu buymuş bootloop diyorlar...Normal lenovo bu
İnanamadım ama pubg yi sıkıntısız oynatıyor