Nokia almak mantıklı mı ?

ayazs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar artık size kanki panpa fln bişey demiyeceğim çünkü baz üyeler yanlış anlıyo konuya geçiyorum

dün iphone 4s almak istiyordum ama bütçem sıkıntılıı galiba 1350 belki bütçem artabilir ama imkansız gibi geliyo aklımdanokia lumia ailesi var bide kalan parayla monster kulaklık alıcam (eğer l 920 ve l 820 almazsam ) nokia lumia ailesinden telefon kullanan varsa yardımcı olabilirlermi bide lumia yı seçmemin nedeni yeni bir işletim sistemi var onu denemek için canlı renkleri fln şuan aklıma yazabilecek şeyler yok

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@DumDumaq lumia 920 kullanıyordu diye hatırlıyorum ama
windows phone dan çabuk sıkılırsın android kullanmak en mantıklısı
1250 tl ye xperia sp ye bakabilirsin.
1400 tl ye nexus 4 var ben de kullanıyorum.
Ama sen windows phone seviyorsan al yani çok önemli bir artısı olmamasıyla beraber daha tam olgunlaşmamış bir marketi var. Biraz araştır en mantıklı seçimi yap.

DominicTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence almamalasın . Gidip o parayı ona vericeğine Galaxy s3 alman daha mantıklı ... ! Bütceni zorlarsan s4 de şuanda 1500 felan piyasada.

ayazs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsunga pek parlak bakmıyorum ama belki s3 alırım zaten telefonu yaz sonu alıcam o zamana kadar uygulama artar zaten fotoğraf ile ilgili uygulamamalar bakıcam whatsapp skeype gibi uygulamalar fln bide fazla oyun oynanam

Mstafacnylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence S3 ve ya İPhone 4S al başkasına bakma. Nokia'dan sıkılacağına eminim.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence lumia alacaksan 520 al (620 den iyi 720 den çok az düşük) paran cebinde kalsın zaten kameradan ve ekrandan başka bir fark hissetmezsin aralarında
android olarak xperia sp mükemmel bi de ona bak
panpayı yanlış anlamam ölümüne panpayız:D:D:D

DemonQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden olmasın. Fıstık gibi renklerde yeni bir işletim sistemi. Yeni bir kan, yeni bir soluk..

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayır bence uzak dur artık eskisi gibi sağlam kaliteli ürün üretmiyorlar tecrübe ile sabittir.