Nokia 600 (Belle) Tanıtım Videosu

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
[video=youtube;pMrWJSC7jhc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pMrWJSC7jhc[/video]

Nokia Hong Kong'da yeni telefonları Nokia 600, Nokia 700 ve Nokia 701'i ve yeni Symbian Belle'i tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenledi. İnternet üzerinden bizler de canlı olarak takip ettik.
Öncelikli olarak yeni telefonları 600, 700 ve 701 tanıtıldı. Aralarında en ucuzu olan Nokia 600'ün fiyatı vergiler hariç 180 Avro olacak. Nokia 700 vergiler hariç 270 Avro, Nokia 701 ise vergiler hariç 290 Avro olacak. Yeni tanıtılan 3 telefon da Symbian Belle yüklü olarak satılacak. Ülkemize de yaklaşık bu fiyatlardan gelmelerinibekliyoruz. Ürünlerin özellikleri ise şöyle:
Nokia 600: En güçlü sese sahip telefon
568845062471.png

- Sesi en güçlü Nokia telefonu olacak. 106 Phon gücünde çalabilecek. Bu özellik bildiğiniz gibi daha çok işitme sorunu olan kullanıcılara hitap ediyor.
- İçinde bulunan FM radio anteni sayesinde dinlediğiniz müziği aracınızda seçtiğiniz FM radyo frekansından dinleyebileceksiniz.
- 60 saate kadar müzik çalabileceksiniz Nokia 600 üzerinde. Ayrıca NFC desteği bulunan cihazı, NFC destekleyen dock gibi aksesuarlar ya da farklı ses sistemlerinde de sadece yaklaştırarak kullanabileceksiniz.
- 1 GHz işlemci
- 5 MP kamera, HD video kayıt
- 2 GB dahili hafıza, 32 GB microSD kart desteği

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nfc olayı ii olmuş sonunda nokiada bişeyler yapmaya başladı bence yeterli değil nokianın tasarımı güçlendirmesi ve ovistore u zenginleştirmesi gerek.

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Androıd ıyı guzel ama cok sarj yıyor be kardesım symbıan kullanmayı ozledım :(

fatihyilmaz__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni Nokia 600 de görüntülü görüşme nasıl sağlanıyor???... (cevaplarsanız sevinirim)

---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:28 ----------

Yeni Nokia 600 de görüntülü görüşme nasıl sağlanıyor???... (cevaplarsanız sevinirim)
Lütfen çook acil...

fatihyilmaz__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neden kimse cevap vermiyor...
Nokia 600 de görüntülü görüşme nasıl sağlanıyor...

fatihyilmaz__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kimse kullanmadığı için, bilgisi olmadığıı için olabilir mi? Nokia Müşteri Hizmetleri veya Nokia Shop'a ne dersin?
Biliyoruz heralde... O kadar da cahil değilim yani... Aradım daha önce onlarında bir billgisi yok... Fakat başka sitelere baktığımda bu cihazda görüntülü görüşme sağlanıyor diyo... Ben nasıl olduğunu merak ettim... Yani ön kamera yok ama görüntülü görüşme var nasıl oluyor... :-)