Nokia 5800 Xpressmusic

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Herkese merhaba,

NOKIA 5800 XPRESSMUSIC almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar görüşlerini söyleyebilirse sevinirim.Özellikle kamerası ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bence alma yerine Samsung Monte al daha iyi.. ikisinide denedim.. Nedeni ise telefonun en önemli özelliği olan dokunmatiğinin son derece berbat oluşu.. Samsung'da nerdeyse iphone kadar iyi

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ben de yeni alıyorum
arkadaşlarınkini denedim bence gayet iyi,
o telefondan şikayet eden ilk 1ruby1 arkadaşı gördüm ama vardır bir bildiği.

_F_19o7_B_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende 5800 var, Eniştemde Monte ikisini karşılaştırdığımda ben onun dokunmatiğine alışamadım o benimkine. Montede daha geniş basmak gerekio ince uçluyu algılamıyo pek mesela tırnak. Kamerasına gelince sanki Monteninki daha bi güzel çekiyo ama kullanış açısından program ve tema zenginliği olarak tabikide Nokia 5800 diyebilirim. Samsungda java uygulama bulcanda kurcanda uyumlu olcakta. Teması standart zaten bişey yapamıyosun. Navigasyon desen navigasyon sayılmaz Google map. Nokiada her navigasyon üretici markaları kurabiliyosun zaten ovi maps ücretsiz.Ayrıca Montenin ekran renkleri daha cansız. Zaten özelliklerine baktıysan Nokianın 16milyon renk iken Samsung un 256K renk.Ayrıca 5800da 8GB hafıza kartı varken monte hafıza kartı vermiyo diye biliyorum eniştemde yoktu sonradan aldı. Nokianın Ovi Mağzası geniş program oyun tema yelpazesi varken, Samsung u sadece al kullan yapıcaksan al derim.