Nokia 5800 Paket Veri Bağlantısı Kesemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
arkadaşlar nokia 5800 kullanıyorum dün telefonda e posta ayarlarını biraz kurcalamıştım.şimdi paket veri bağlantısı bir türlü kesilmiyor.

ayarlar - bağlantı- bağlantı yöneticisinden giriyorum turkcll internet etkin görünüyor bağlantıyı kes dyorum kesiliyor ama 1 saniye sonra yeniden bağlanıyor.

arama yapıca da kesiliyor sonra yine etkin oluyor.

Yardım eder misiniz

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abi ayarlar - bağlantı ordan da hedeflere girip seçtiğin peket veriyi kaldırabilirsin galiba

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Özelliklerden Bağlantı Türünü "Onaydan Sonra" yapın.

Telefonu bir kere kapayıp açınız. İnternete otomatik bağlanan tüm uygulamaların izinlerini kesin. Telefon v40 değilse v40'a güncelleyin. v40'ta bu tarz sorunlar olmuyorç

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Mail ayarlarında sürekli bağlı kal gibi birşeyler vardır, ondan kaynaklanıyordur, tanımlı posta kutularını kaldırırsan sorunun çözülür. :wink:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ayarlar -bağlantı -hedefler dedim..orada internette erişim noktaları vardı.turkcell internete gelip sil diyorum şuan kullanılıyor silinemez diyor.:(

Ay sonunda fena fatura gelecek valla dündne beri böyle bu.uygulamalardan e postayı kaldırmayı deneyeyim.dün baktım yoktu :(

düznleme:Hakısınız onaydan sonra diye bir seçenek vardı hemen bulayım.

yok yok olmuyor etkin bağlantıyı düzenle diyorum bağlantı kullanıldığı için düznlenemez diyor..hey Allah ım ya!

bir de mail ayarlarına bakayım keyloger..

---------- saat 16:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:29 eklenmişti ----------

kökten çözüm yaptım.uygulama ayarlarında yüklü uygulamalarda nokia e mail uygulamasını kaldır dedim.Bakalım sonuç ne olacak.

Düzenleme:Evet artık etkin bağlantı işareti gitti.oh bee yemişim e mailini:)

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
aynı problemi bende yaşadım bir kaç kere sorunu şöyle çözdüm bağlantıyı sonlandır dedikten hemen sonra kapattım telefonu ve yeniden açtım bu şekilde hallettim :)

rodistanbul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu e52 lerde nokia messagingi nasıl kaldırırız bilen var mı

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
kırmızı tuşuna basılı tut. Paket veri bağlantısı bitirilsin mi derse evet de.

3pio

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu sorun bende de var eposta için Nokia Messaging uygulamasını kullanıyorum

bana son gelen güncellemeden sonra oldu bu!!

büyük ihtimalle bir "bug" var diye düşündüm, ara ara bağlantı kopuyor ama bazen sürekli bağlı kalıyor anlamadım, birde nokia forums a bakayım...

---------- saat 17:50 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:35 eklenmişti ----------

baktım nokia forumlarında da benzer sorundan bahsedilmiş bir çok kişi tarafından ve sadece 5800 için değil bu yazılımı destekleyen bir çok model için...

oradakiler de çok tepkili, ama hala nokia dan ses yok hatta Şubat taki sürümde de böyle bir durum yaşanmış..

bakalım bir sonraki güncellemeyi beklemek durumdayız sanırım en azından şimdilik öyle görünüyor..

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bende 5230da paket veriyi sonlandıramıyorum.Aslında ayarlardan turkcellayarşarını tamamen silerseniz sorun hallolur ama internete bir adaha hiç giremezsiniz bu sefer.
Ben vodafone(sorunu çözemeyince vodafone hat aldım)aylık 8 lira cepten internet tarifesine üye oldum.Sınırsız olduğu için ve aktif olarak gps kullandığım için benim için en uygun çözüm bu idi.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bende aynı sorunu yaşıyorum. wahtsappı yükledim çıkıyorum uygulamayı kapatıyorum ama hala veri bağlantısı etkin diyo :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
programı kaldırdıgında sorun ortada kalkıyor arkadaşlar

s_gemi62

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia telefonlarda çözümü: menü/kontrol paneli/ayarlar/bağlantı/ paket veri /paket veri bağlantısını varolduğunda seçiliyse gerektiğinde diye değiştirin. Sorun ortadan kalkıyor. Aynı sorun benim telefonda da vardı ve az önce bu sayfanın yardımla kurtuldum. Üstte yorum yazan herkese teşekkürler :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar o kadar ugraşmanıza gerek yokki ben size kısa yolu söyleyim En sağdaki tuşa basılı tutun paket veri bağlantısını kes de olay bitmiştir kendinizi yormanıza gerek yok :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kırmızı tuşa basıp paket veriyi bitir deyince de telefon kapanıyor a zeki dostlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim hat avea..şebeke olarak turkcell i seçtim internete girmiyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menü / ayarlar / telefon / uygulama ayarları / mesajlar / E-posta / buradan karşınıza çıkan ve tanımladığınız adresi sil dediğinizde sorun çözülüyor

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bende de olmuştu bağlantıyı sonlandır yapsan bile kendi kendine giriyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
menü/kontrol paneli/ayarlar/bağlantı/ paket veri /paket veri bağlantısını varolduğunda seçiliyse gerektiğinde diye değiştirin.''

> işime yaradı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar nokıa e5 e format attım bu sürekli bağlantı yüzünden pişmanım çünkü artık youtube a giremiyorum nasıl düzeltebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonum nokia 5530 XP bunu kullandıgımdan beri facede güvenli geinme sekmesi acık secenekler devre dısı telefondan kaynaklandıgını düşüüyorum nasıl halletcem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorun bende de var x3-02 kullanıyorum nasıl yapacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler bendede oldu whatsapp indirmiştim hep paketten çekiyodu sonra whatsapp a girdim ayarlardan bağlantıya girdim sonra orda hücresel wifi yazıyodu ben wifi hücresel diye değiştirdim artık çıkmıyo sizde bir deneyin bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çıkmıyor... da ancak wifi bağlantı yapıldı ise önceden onun üzerinden bağlanıyor...
Whatsapp gibi programlar yüzünden otomatik bağlanma işi yapıldığını sanıyorum.
bu programlarda ayar olması lazım... da ben bulamadım....