Nokia 301 Dual Sim kullanan var mı?

effect68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar http://www.hizlial.com/nokia-301-dual-sim/02.044.1224.0776 bu telefonu kullanan var mı? satışları henüz yeni başladı. şimdilik fiyat olarak biraz pahalı 339 Lira. zamanla biraz daha ucuzlar diye düşünüyorum. bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yada inceleme yapabilirse burada paylaşırsa güzel olur. :thumbup1:

Nokia-301-price-india.jpg

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
DAha yeni çıktığı için nokia 301 alan biri zor görülür forumda ama ben media markette görmüştüm gerçekten kaliteli bi telefon o tür telefon alsam nokia 301 alırdım ekranı baya geniş

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Neden bu kadar pahalı anlamadım 200 den açsalardı fiyatı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ülkemizde ki vergi uygulamalarından dolayı pahalı olduğunu belirtmek isterim.
301'in yurt dışı ve aynı zaman da ülkemize giriş fiyatı 65£ olarak belirlenmiş. TL olarak 160 civarında bir fiyat, malesef ülkemizde vergiler oldukça yüksek..:angry:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok hoş bir telefon, bir kaç teknoloji mağasına sırf kullanmak için gittim, beklediğimden daha iyi.
fakat çift hatlı olan modeli türkiyeye dağıtıma girmemiş. ilgili nokia birimine çift hatlı modelin türkiyede ne zaman piyasaya sürüleceğine dair mail attım dün daha cevap gelmedi. cevap geldiği takdirde buradan bildiririm. ve çift hatlı modeli çıktığı an alacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dün hızlıaldan bu telefonu aldım, alırken dual sim diye belirtmişler bende çift hat diye özellikle aldım ama gelen paket normal 301 paketi. paketi hiç açmadım iade etmeyi düşünüyorum. bir yandada ne yapıcan çift hattı kullan diyorum ama kararsız kaldım. hızlıaldan indirimler ile 270tl ye aldım.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Güzel bir telefon akıllı bir şey almassam bunu almayı düşünüyorum :D

effect68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün hızlıaldan bu telefonu aldım, alırken dual sim diye belirtmişler bende çift hat diye özellikle aldım ama gelen paket normal 301 paketi. paketi hiç açmadım iade etmeyi düşünüyorum. bir yandada ne yapıcan çift hattı kullan diyorum ama kararsız kaldım. hızlıaldan indirimler ile 270tl ye aldım.

Sitede Ürün başlığında Dual Sim ibaresini kaldırmışlar. Sadece ürün açıklamasında Opsiyonel Çift Sim (Mini-Sim) yazıyor. Müşteri Hizmetleriyle Görüştünüz mü? eğer tek sim kart kullanıyorsanız bence iade etmeyin ama benim gibi çift sim kullanan biriyseniz Türkiye'ye çift simli modellerinin girişini beklemekte fayda var. eğer iade etmediyseniz telefon hakkındaki izlenimlerinizi burada paylaşırsanız memnun olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaslar tel icin tema ariyodum tesadufen bu sayfayi buldum. arkadaslar be Azerbaycandanim ve 301 dual simi yaklasik 15 gun oldu alali ama sarj sorunu var. gunde iki defa sarja koymak zorundayim (bizde daha pahali galiba yaklasik 140 dolar) maasi alir almaz saticam bunu en fazla 3 saat muzikte bitiyo sarji. bataryasi buyuk ama bi seye yaramiyo. ama pahali telefonlarda bulunan ozelliklerin bir kismina sahip ona aldandim bosuna para verdim. muzik dinlemeyi ve surekli facebook yada baska sosyal aglarda gezinmeyi sevenlere tavsiye etmem/ tek hatliyi kullanmadim belki o iyidir.

paixufuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben tek hatlısını kullanıyorum çok memnunum şarzıda normal çokda çabuk bitmiyor açıkçası nokia s40 platformunu geliştirmeye devam ediyor bu telefon için bir nokia haritalar eksik birde vpn uygulaması eksik teşekkürler hayırlı geceler saygılar

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Beyazını halama hediye etmek için cevahir teknosaya geldim adam bana 301 kalmamış dedi :D

İstiklal saturn de vardı inşallah t tower saturnde de vardır.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Trump Tower saturnde 309 liraya buldum aldım telefonu :D
Yetkili arkadaşta iyi ilgilendi sağolsun :)

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim 1110 yerine alabilirim eskidi telefon baya düşünce kirilacak gibi bişeymi açaba denemek lazim