15 Ağustos 2023 #1 H husder Öğrenci Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 15 No signal hatası alıyorum ram bios pili herşeyi denedim vga kablosu çıkartıp taktim ama hala olmuyor fanlarimdada sorun yok
No signal hatası alıyorum ram bios pili herşeyi denedim vga kablosu çıkartıp taktim ama hala olmuyor fanlarimdada sorun yok
16 Ağustos 2023 #2 Umut Keleş Müdavim Müdavim Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 1,431 Reaksiyon puanı 866 Puanları 293 Yaş 18 husder dedi ki: No signal hatası alıyorum ram bios pili herşeyi denedim vga kablosu çıkartıp taktim ama hala olmuyor fanlarimdada sorun yok Genişletmek için tıkla ... Başka monitörde deneyin hocam eğer onda çalışırsa ya sorun monitör kablosunda ya da kablonun girdiği yerdedir.
husder dedi ki: No signal hatası alıyorum ram bios pili herşeyi denedim vga kablosu çıkartıp taktim ama hala olmuyor fanlarimdada sorun yok Genişletmek için tıkla ... Başka monitörde deneyin hocam eğer onda çalışırsa ya sorun monitör kablosunda ya da kablonun girdiği yerdedir.
16 Ağustos 2023 #3 GhosT57 Müdavim Müdavim Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4,005 Reaksiyon puanı 4,901 Puanları 293 Yaş 24 VGA kablosu ezilmiş olabilir. Girdiği yerler kirlenmiş olabilir.