- Reaksiyon puanı
- 23,585
? Bunu atınca alay ettiğimi sanmayın. Çoğu zaman beğeniden bile iyi olduğunu düşünüyorum
Kendisi like saldırısı düzenliyorÖncelikle bunu ö.m ile belirtseydin seve seve cevap verirdim ama konu açmışsın söyleyim. Bir sebebi yok ben herkese beğeni atıyorum ?
Sağ ol teşekkürler benden de sana bir sürü ????????? var.Yani ilginç var. ??Kerime like atın
Kardeşin yok dimiSağ ol teşekkürler benden de sana bir sürü ????????? var.Yani ilginç var.
Kardeşin yok derken?Kardeşin yok dimi
Sen bana ilginç atmazdın da ya kardeşin var ya komşu bebesi ya kuzen yada kendisi ama rol yapıyorKardeşin yok derken?
Kardeşim falan yok.Bende şakasına yapıyorum.Sen bana ilginç atmazdın da ya kardeşin var ya komşu bebesi ya kuzen yada kendisi ama rol yapıyor
şimdi eski kerim geri döndüKardeşim falan yok.Bende şakasına yapıyorum.
Beğenilicek şeyi beğensinler gülünecek şeye gülsünler ? düz mantık beğenin bi anlamı olmuyorKızgınmı atsınlar?
Bravo??? ??Bu forumda farklı bir karakterim var. Bu yüzden, sadece en beğendiklerime emoji bırakırım.
Off HG abimmm
Ö.m ne laÖncelikle bunu ö.m ile belirtseydin seve seve cevap verirdim ama konu açmışsın söyleyim. Bir sebebi yok ben herkese beğeni atıyorum ?
Özel mesajÖ.m ne la
Keşke DM diye deseydin.Özel mesaj