Nistelrooy: Beşiktaş'a gelebilirim

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kara Kartal'ın transfer teklifi yaptığı Hamburg'un 34 yaşındaki Hollandalı golcüsü, “Gelebilirim” dedi, ancak bir şart öne sürdü: Avrupa Kupaları'na katılırsanız...

fft1mm1358813.jpg

Quaresma, Guti, Simao ve Almeida gibi süperstarları kulübe kazandıran Beşiktaş transfere doymuyor... Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezon için Hamburg’la yolları ayırması kesinleşen Ruud van Nistelrooy’u takibe aldığı öğrenildi.

Sezon sonunda takımıyla sözleşmesi sona eren golcünün bu transfer için tek şart koştuğu belirtildi. 2012 Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde son kez Hollanda Milli Takım formasını giymeyi hedefleyen van Nistelrooy’un Avrupa Kupaları’nda mücadele eden bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan milli oyuncunun Beşiktaş yönetimine, “Bir çok teklif aldım. Tek amacım yeni sezonda Avrupa Kupaları’nda mücadele eden bir ekibe gitmek. Siz de Avrupa biletini alırsanız, teklifinizi değerlendiririm” dediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi’nin bu transfer için Nistelrooy’un Real Madrid’ten takım arkadaşı Guti Hernandez’i devreye soktuğu ifade edildi.

http://fanatik.ekolay.net/Nistelrooy-Besiktasa-gelebilirim_3_Detail_33_213869.htm

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Lazım değil...

Bize yerli kaliteli defans lazım...

hem de yedekleri ile birlikte...

Ersan sakatlandı takım göçtü...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Galatasaray'a gelebilir severim nistelrooyu

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir de şart sunuyor:D Hadi oradan! Yaşın başın gelmiş senin.

Elburz46' ya katılıyorum. Ben Ersan sakatlandığı an demiştim. Defans çöktü diye. Ersan' ın gitmesi niye mi etkili oldu? Çünkü, Ersan çok ama çok hızlı bir stoper... Doksan dakika boyunca gücünden eksilme olmuyordu, yaşına rağmen. Hızlı forvetlere şans tanımıyordu. Şimdi Beşiktaş' ın yediği gollere bakın ve dediğimi bulacaksınız.

Sivok amca o kadar hızlı ki anlatamam:)

Bize genç dinamik hızlı 2-3 tane KAYA gibi stoper lazım. Tek eksiğimiz bu.

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bir de şart sunuyor:D Hadi oradan! Yaşın başın gelmiş senin.

Elburz46' ya katılıyorum. Ben Ersan sakatlandığı an demiştim. Defans çöktü diye. Ersan' ın gitmesi niye mi etkili oldu? Çünkü, Ersan çok ama çok hızlı bir stoper... Doksan dakika boyunca gücünden eksilme olmuyordu, yaşına rağmen. Hızlı forvetlere şans tanımıyordu. Şimdi Beşiktaş' ın yediği gollere bakın ve dediğimi bulacaksınız.

Sivok amca o kadar hızlı ki anlatamam:)

Bize genç dinamik hızlı 2-3 tane KAYA gibi stoper lazım. Tek eksiğimiz bu.

Tek isteğim ersanın sakatlıktan sonra aynı performansı göstermesi yoksa büyük kayıp olur bizim için