Nissan'ın Yeni Sitesi Yayında

Bu konuyu okuyanlar

filtrekahve

Doçent
Emektar
Katılım
21 Ocak 2009
Mesajlar
641
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
adinteractive’in Nissan Türkiye için global standartlara göre uyarladığı, size özel Nissan'ı kolayca bulabileceğiniz site yayına başladı.

Online platformda ürettiği fikirlerle adından söz ettiren adinteractive, farklı bir çalışmaya daha imza attı. adinteractive, Nissan Türkiye için geliştirdiği nissan.com.tr sitesini, yurt dışından gelen site şablonundan Türkiye pazarını dikkate alarak uyarladı. Global standartlarda hayata geçirilen site üzerinden Nissan hakkında daha fazla bilgiye çok daha kısa sürede erişebiliyor ve hangi Nissan’ın size daha uygun olduğuna hemen karar verebiliyorsunuz.

nissancomtr1243351605.jpg

Nissan'ın yeni sitesi görsel olarak oldukça şık.

Geliştirdiği nissan.com.tr sitesi ile adinteractive, ziyaretçilere Nissan dünyasını daha yakından takip etme fırsatı sunuyor. Site içerisinde en güncel Nissan haberlerinden Nissan’ın en yeni modellerine, verilen hizmetlerden Nissan modelleri ile gerçekleştirilen test sürüşlerinin videolarına kadar birçok interaktif öğe yer alıyor.

Nissan.com.tr projesi ile otomobilseverlere seslenen adinteractive, geçtiğimiz ay dünyanın ilk ve en prestijli internet yarışması olan ve The Web Marketing Association (WMA) tarafından düzenlenen Internet Advertising Competition (IAC)’da, başka bir ilki daha gerçekleştirerek üç ödül birden almıştı.

:: Nissan'ın yeni sitesini nasıl buldunuz?

Bilgi için: adinteractive
Yazan: Melih Çelik
SDN - http://shiftdelete.net
 

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Katılım
4 Haziran 2008
Mesajlar
11,527
Reaksiyon puanı
2,285
Puanları
113
Nissan diyince aklıma 350Z geliyor xD
 

VisuaL.NET

Öğrenci
Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
58
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bence çok sade olmuşşş biraz daha gösterişli olabilir di
 
Üst