Nintendo Rekora Doymuyor

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Nintendo bu ay içinde tekrar bir dalya diyecek ve Nintendo DS ile türevlerinin satışında bir sınırı daha geçecek. Nintendo DS toplam kaç sattı?

Japon oyun konsolu üreticisi Nintendo, bu hafta içinde yüz milyonuncu Nintendo DS ürününü satmış oldu. Oldukça popüler bir oyun konsolu olan Nintendo DS, DS Lite ve DSi modelleriyle birlikte bu rakama ulaşmış durumda.
nintendodsbuyukkonu1236808139.jpg
Oyunu da Bol

Nintendo DS ürünleri için aynı zamanda, oyun sevenler için geniş bir oyun portföyü sağlıyor. Hatta öyle ki, bir milyon tanenin üzerinde satmış olan oyun sayısı tam 83. Yedi oyun ise on milyonun üzerinde satış rakamına sahip. Nintendo DS ve türevlerinin satışları böyle giderse, sene sonuna kadar toplam satış adedinin 131 milyon seviyesine erişmiş olacağı tahmin ediliyor.

Bilgi için: Nintendo
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net

Reaksiyon puanı
189
bu nintendo DS'lere PSP deki gibi uygulama atıp çalıştırabiliyormuyuz acep bilen var mı?
bende PSP var emulator falan yükledim eski sega oyunlarını falan oynuyorum arada. PSPTube diye bir program var PSP den youtube'a girmek için PSP Maps var haritalara gözatmak için. peki bu tip uygulamalar falan var mı Nintendo DS de merak ettim. eğer yoksa ve buna rağmen satıyosa walla ilginç :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Nintendoyu çocukluktan beridir severim valla.. Hani o miniminnacık katuşları vardı brick game e benzer bi oyun icadı vardı :D

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
walla çok satılıyor mu bilmiyorum. Ama ben zevkle kullanıyorum wii'imi. ;)