Nihayet Samsungla alışma evresi:)

serdar daşdelen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sevgili forum üyeleri biliyorsunuz, evleniyorum ve televizyonumu aldım :). TV karşısına geçmek için bile nikah tarihini öne alabilirim :P. Uzun araştırmalar sonunda, hem bu başlık altından hem de internette okuduğum diğer kaynaklar yardımıyla 3D özelliği ve uygulamaları diğerlerinden bir adım önde olan Samsung ES6140 aldım. Yazılanlara bakılırsa gayet memnun kalacağım bir televizyon olacak. Şimdilik henüz yeni ama birkaç gün sonra televizyon hakkında daha detaylı bilgiler vereceğim. Herkese çok teşekkürler. TV’yi incelemek için:
http://www.teknosa.com/kategori/ses...1/samsung_40es6140_fhd_3d_led_lcd_tv_2_gozluk

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Hayırlı olsun. Hem Düğün hem de tv için. Alt kat komşumda 46es6140 olan modeli var. Biz de onu araştırarak almıştık. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

serdar daşdelen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. İlk izlenimlerim gayet olumlu. 3D'si olsun, uygulamaları olsun gayet tatmin edici. Herkese tavsiye ederim.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
o modelin 3 aylık kullanıcısıyım 46es6140 modelini kullanıyorum güncellemeleri yap tvinin en sonki güncelleme 1030du

dmpxz.jpg

kansum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​Bendede 7000 var gercekten süper tv..