Strasza
Profesör
Hmmm garip. Tanımam ama anlatabilirsin. Ne yapmış ki?
Dikkatsiz hanimefendilerin gazozlarina ilac katmasiyla meshur bir film kahramani. Onlari evlerine goturup pul koleksiyonunu gosteriyordu. Kotu bir niyetle degil.
Hmmm garip. Tanımam ama anlatabilirsin. Ne yapmış ki?
Heee anladımDikkatsiz hanimefendilerin gazozlarina ilac katmasiyla meshur bir film kahramani. Onlari evlerine goturup pul koleksiyonunu gosteriyordu. Kotu bir niyetle degil.
şimdi bakınca olaya bu açıdan çok haklısın kardeşimSana şunu diyeyim iyiliği emredip kötülükten sakındırmak Kuranda geçmektedir ve İslama inanan her insan bundan sorumludur. İnsanlar kendi tercihleri ile yapıyorsa ve günah onlara ise hiçbir şeye karışılmasın. Tecavüz edene,hırsızlık yapana,esrar içene,insan öldürene hiçbirine karışmayalım bir şey demeyelim. Nasılsa günahları onlara sana ya da bana değil ki.
gazozun içine ilaç katıp kadınları bayıltırdı filmlerde.sonrada tecavüz ederdi.Hmmm garip. Tanımam ama anlatabilirsin. Ne yapmış ki?
Sosyal medyanın gündemine oturan konuları burada da konuşuyoruz. Sadece burada değil her yerde konuşuluyor bu konular cinsiyetimizle alakası yok.Kız olmalarının da büyük katkısı olduğunu düşünüyorum Usain'cim.
Açtıkları başlıklar zaten hep efsane. Tam tartışmaya polemiğe açık, biri birşey dese karşı tarafa söz hakkı tanıyan ateşi yüksek konular)
"Bira bir içecek"miş!!!Bira bir içecek , içmeleri normal nihat abi nereye takılmış kineyse kutsal cumartesi olarak az önce 2 tane yaptım
Merak ettim de asosyal biri için komik kavramının tam karşılığı nedir diye.Yorumlara baktım, komik komik tepkiler var.
"Bira bir içecek"miş!!!
Mesela su gibi, ayran gibi, şerbet gibi mi?!
Birkaç şişe içince kafayı tırlatmayan cinsten mi?
Cumartesi gününü kutsal kabul edenler için doğru, normaldir yani!
Yalnız bir sorun var yeğenim...
Burası İsrail değil!
Yazdıklarımı bal gibi anladın, sulandırmadan gel!Amıca bira yemek olmadığına göre içecek grubuna giriyor evet ayran şerbet olan gruba doğru
israil ile ne alakası var anlayamadım , içeceksin 2 tane yeterli 4 ten sonrası bozuyor ama
Yazdıklarımı bal gibi anladın, sulandırmadan gel!![]()
Son noktayı koyuyorum
Cumartesi'nin yahudilikte kutsal kabul edildiğini bilmiyor olamazsın.Ben anlamadı
Çok hoşgörülüyüm, müslümanım ama laf sokma çabalarından da geri durmam diyorsun heralde.Merak ettim de asosyal biri için komik kavramının tam karşılığı nedir diye.
Bu bizatihi kendisi olabilir mi?!
Bira gazdır. İçen kişi neden gaza gelir sanıyorsun?Amıca bira yemek olmadığına göre içecek grubuna giriyor evet ayran şerbet olan gruba doğru
israil ile ne alakası var anlayamadım , içeceksin 2 tane yeterli 4 ten sonrası bozuyor ama
Senin Kur'an kursuna gidip gitmemenin benim için bir önemi yok. Çünkü sen bizim insanları camiye, Kur'an kursuna gidip gitmeme durumuna göre değerlendirdiğimizi zannediyorsun. Biz kimseyi de ayrıca kendi görüşümüz ve anlayışımız ile değerlendirmeyiz. Biz insanları Allah'ın koyduğu kurallar muvacehesinde tanır ve değerlendiririz.Çok hoşgörülüyüm, müslümanım ama laf sokma çabalarından da geri durmam diyorsun heralde.
Beni küçükken kuran kursuna da götürdüler, camiye de götürdüler. 13 yaşlarında birayı da denedim, bu beni alkolik yapmadı. İki zıt şeyi de denemiş birisi olarak konuşuyorum. Sizde "aman şunu yapma günah, buna bakma günah" diyerek büyüdünüz, o yüzden farklı şeyleri tam olarak anlayamıyorsunuz. Kimse anlamadığı konuda görüş paylaşmamalı ve herkes karşı tarafı o haliyle kabul etmeli. Sen bu dediğime hala karşıysan
Evet burası İsrail değil. Dini kurallar ile devlet yönetilmiyor. Halkbuki İsrail için bu söylenemez."Bira bir içecek"miş!!!
Mesela su gibi, ayran gibi, şerbet gibi mi?!
Birkaç şişe içince kafayı tırlatmayan cinsten mi?
Cumartesi gününü kutsal kabul edenler için doğru, normaldir yani!
Yalnız bir sorun var yeğenim...
Burası İsrail değil!
Dediğimde yanıldığımı düşünmüyorum. Sağ sol gibi, türk kürt gibi bamteli konular. Bilgi sahibi olduğunuz konularda yeni bir hesaptan içerik editörlüğü yapın görelim.Sosyal medyanın gündemine oturan konuları burada da konuşuyoruz. Sadece burada değil her yerde konuşuluyor bu konular cinsiyetimizle alakası yok.
savunduğu kızları tanımadığım için ne bilip bilmeyeceklerinden emin değilim.Son noktayı koyuyorum