Nihat Doğan teknik direktör oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ünlü şarkıcı Nihat Doğan teknik direktör oldu. 1. Amatör Küme takımlarından Büyükdere'yi yönettiğini doğrulayan Nihat Doğan, teknik direktör olarak ilk deneyimini 20 Ekim Cumartesi günü yaşadı.

6 haftadır mağlup olan Büyükdere'nin başında heyecanlı görüntüsüyle dikkat çeken Doğan, saha kenarından sürekli taktik verdi, kaçan gollere çok sinirlendi.

Söğütlüçeşme'yle Sarıyer Çayırbaşı Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı eski Galatasaraylı Evren'in son dakikada attığı penaltı golü sayesinde 1-1'lik beraberlikle bitiren Büyükdere, ligin 7. haftasında puanla tanışmış oldu.

Eski Fenerbahçeli Burhan ve Galatasaraylı Evren de Büyükdere forması giyiyor. Evren maçtan sonra attığı twitter mesajında; "Altı hafta sonra ilk puanımızı Nihat Doğan’ın teknik direktör olarak çıktığı maçta aldık" dedi.

04.JPG

Sporx

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
O kadar yetişen eğitimini alan teknik direktör olmak için senelerini veren kişiler dururken reklam için midir nedir ne içindir bilinmez Nihat Doğan'ın gelmesi komik.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Geleceği parlak :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu adam nerden çıktı yine:)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Her şey oldu ama bir adam olamadı.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
nerden çıktı la bu adam bir sen eksiktin türk futboluna ne faydan olacaksa :laugh:

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben helalimin kalesine gol yedirtmem arkadaş! :)

sdn46

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ma$$allah yaqıon Nihat qarDa$ım :)

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Zekeriya Beyaz'dan sonra Zaytung'luk bir haber daha :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Takımı şampiyon yapsın, kendini İmparator ilan eder.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Sonuna kadar Zaytung haberi diye okudum hala inanmak istemiyorum. Bazı insanlar her işe elllerini değdirip yapmak istiyorlar...

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Yırtık don reklama devam ediyor. Seda'dan sonra çok bozdu, önünü alamadı. Hiç olmazsa Seda ipini sağlam tutuyordu. Şimdi başı boş. :(

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gündemde durma çabaları vol. 578

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
konu yanlış yere açılmış reklam yada komik resim bölümünde olması lazımdı bence.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
O kadar eğitimini alan kişiler bu işe gönül vermiş kişiler koskoca takımları göz göre göre saçma sapan bir taktikle oynatıp tur atlatamıyorsa saçma kişileri oyuna alıyorsa gerekli kişileri kenarda bekletiyorsa kimse kusura bakmasın ama Nihat Doğan'dan da teknik direktör olur...

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bu adamın bir cenazedeki videosunu izlemiştim.O gün bunun notunu verdim ben.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
mazallah kazaylan takımı şampiyon filan olursa.tv'lere çıkıp posta koymaya başlar.bir nihatın bir mourinhondan nesi eksik kardeşimmmm.:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ve bugün Nihat Doğan'dan kötü bir haber aldık.Ünlü Acaip evinde canli bulundu!!!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nihat Doğan: Senin takımın benim takımımın önünde diz çöker, tövbe ister...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İmparator Nihat Doğan :D

[video=youtube;pfXHtjuygZ0]http://www.youtube.com/watch?v=pfXHtjuygZ0[/video]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adam fena yardırmış. :P

Bu ülkeye tüpçüden futbol federasyonu başkanı, hastane sahibinden federasyon başkanı oluyorsa türkücüden teknik direktör neden olmasın?

"Teknik direktör olmak için futbolcu olmaya gerek yok"

Türk sporunun çöktüğünü görüyoruz. Hal durum böyleyken yorumcular ekranda asıyorlar kesiyorlar. Her futbolcu iyi teknik direktör olamaz, her futbolcu iyi yorumcu da olamaz. Futbolu ayağa kaldıracak olan futbolcuların kendisidir. Onlar da işin kolayını seçmişler emekli oluyorlar hemen “hangi kanala kapağı atarız” diye düşünüyorlar.

Jose Mourinho’ya enteresan bir hayranlığım var. O nerede teknik direktör olduysa o takımı tuttum. Mourinho “jokey olmak için at olmaya gerek yok” diyor. Bu güzel bir söz. Teknik direktör olmak için de futbolcu olmaya gerek yok. Ersun Yanal da top oynamadı. Ülkemizde de çok iyi topçuların durumunu görüyoruz. Fatih hoca da çok iyi bir topçu değildi. Hagi çok iyi topçu dediler ama iyi teknik direktör olmadı yani.

“Keşke bizim gibi 3-5 hıyar daha olsa”

Bu ülkeye tüpçüden futbol federasyonu başkanı, hastane sahibinden federasyon başkanı oluyorsa türkücüden teknik direktör neden olmasın?

Bu işi çok sevdim, eğer işler bu şekilde giderse ciddi ciddi düşünüyorum. Bu işi seviyorum. Ben ilk gittiğimde 11 kişiyi zor buluyorduk şimdi 17-18 kişi var.

İnanmadığım hiçbir işin içinde olmam, inandığım her işte de başarılı oldum.

Ben ne zaman bize saldıranları görüyorum onlar bana inanılmaz güç veriyor, motivasyon veriyor. Benim amacım enkaz haline gelmiş Türk sporuna katkıda bulunmak. Keşke bizim gibi 3-5 hıyar daha olsa.

Son 10 yıldır Avrupa’da bir şey yapamayan takımların olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Burası Türkiye. böylesine başarısız, Rusya’nın gerisine düşmüş bir Türkiye. sanki bu eleştirilere bakınca İspanya’da mı hocalık yapıyor İngiltere’de mi hocalık yapıyor dersin?

80 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nde 3 tane hoca çıkarabilmişsin. Sonra da “Nihat hoca mı oldu?” diye eleştiri yapıyorsun. Bu açıkçası komik.

Kader nereye götürür bilemem. Süleyman Demirel çobanmış mesela. An itibariyle benim düşüncem genç kardeşlerime ağabeylik yapmam. Futbola küsmüş kardeşlerimi, kahve köşelerindeki kardeşlerimi futbola döndürmek. Amatör takımlarımız ne kadar güçlü olursa diğer liglerin takımları da o kadar güçlü olur. Türk futbolunda altyapı bitmiş.

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=98163

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Nihat Doğan, İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup takımlarından Büyükderespor'un teknik direktörü olarak sahaya çıktı. Doğan, antrenörlükte iddialı mısınız sorusuna, “İddia benim soyadım” dedi.

020420120040284167985_2.jpg

Türkücü Nihat Doğan, İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup takımlarından Büyükderespor'un teknik direktörü olarak sahaya çıktı. Standartları yükseltmeye çalıştığını söyleyen Doğan, antrenörlükte iddialı mısınız sorusuna, “İddia benim soyadım” dedi.

Rami Stadı'nda Nihat Doğan yönetiminde Büyükderespor ile Topçular Spor karşı karşıya geldi. 3- 3 berabere biten maçta, Nihat Doğan skordan memnun kaldı. Hedefi amatör spora hizmet etmek olduğunu söyleyen Doğan, “Amacımız amatör spora renk ve neşe katmaktır. Eğer bu işi seversek, talihte yanımızda olursa bu yolda devam ederiz." ifadelerini kullandı. Antrenörlükte iddialı olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, “İddia bizim soyadımız.” diye konuştu.

Her şeyin güzel gittiğini söyleyen Doğan, “Bu haftada kaybetmedik. 3-1 geriden geldik. Son dakikaya kadar golü kovaladık. Golü de bulduk. Rakip bizim çok çok üstümüzdeydi. 1 puan bizim için çok çok iyi oldu. Rakip takım inanılmaz mücadele etti. Dişe diş, kıran kırana bir maç seyrettik. Seviyeyi yükseltiyoruz aslında.” şeklinde konuştu. Takımı beraberlik golü attığında sahaya giren Doğan, futbolcularıyla coşkulu sevinç yaşadı.

Maçı futbol yorumcusu eski Fenerbahçeli Engin Verel de izledi. Nihat Doğan’a destek olmak için geldiğini söyleyen Verel, “Türk futbolu adına güzel görüntülere şahit olduk. Futbol adına baktığımızda güzel bir maçtı. Gollü olması güzeldi. Kaçan goller oldu. Çok keyif aldım. Seyirci çok güzeldi. Bugün burada olmaktan çok mutluyum." şeklinde düşüncelerini dile gtirdi.

Nihat Doğan'nın futbolu seven biri olduğunu söyleyen Verel, "Nihat en kısa zamanda antrenörlük kursuna gidip diplomasını da alacak. Severek yapması güzel bir şey. Bu arkadaşımız sayesinde buraya seyirci, futbolcu geliyor. Keşke bunu herkes yapsa. Nihat arkadaşımız olmasaydı şuana kadar toplanan 5 puan olmayacaktı. Şöhretli insanlar sahada olduğunda, toplum sporu daha çok sevip geliyor. Demek ki doğru olan yapılıyor. Burada yanlış bir şey yok. İnsanlar bu olaya yanlış gözle bakmamalı. Ayrıca sanatçı antrenör olamaz diye bir kanun da yok. Herkes sanatçı olamaz ama her sanatçı antrenör olamaz diye bir kural da yok.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, henüz antrenör diploması olmadığı için sahaya yönetici kartıyla çıkan Doğan'ın idaresindeki Büyükderespor'un kadrosunda, Fenerbahçe forması giymiş Burhan ve Sarıyer'in takım kaptanlığını yapmış olan Cem ile Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Evren Nuri Turhan da yer alıyor.

Rotahaber