NFS Undercover Malum Yerlerde

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Need for Speed serisinin en sevilen sürümlerinden olan Most Wanted'a geri dönüş yapan EA Games, forumların ve torrentlerin yoğun ilgi görmesine sebep oldu.

Need for Speed serisinin bir önceki oyunu olan Pro Street ile çuvallayan Electronic Arts, çareyi yeni Need for Speed'i, serinin en sevilen oyunlarından Most Wanted'a benzetmekte buldu. Most Wanted'daki üst düzey aksiyonu yaşatabilen Undercover, aynı zamanda Carbon'daki modifiye özelliklerini de kullanmanıza olanak sağlayarak seriyi takip eden herkesin aklını başından aldı. Hal böyle olunca Need for Speed: Undercover, warez sitelerinde en çok ilgiyi gören oyunlardan biri oldu.

nfs-undercover1227015873.jpg

NFS: Undercover, grafikleriyle göz dolduruyor.

:: Need for Speed serisinin en çok hangi oyununu seviyorsunuz?

Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
inanıyorumki Birgün tüm oyun sever vatandaşlarımız orjinal oyun almaya başlayacak ve Türkçe dil destegine kavuşacagız...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hani bu EA bundan sonra oyunlarına Türkçe desteği koyacaktı.Yok incelemişler yok karar almışlar bilmemne :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Nfs most wanted en beğendiğim oyun fakat henüz bitiremedim :)
Ülke ekonomimiz ne zaman düzelir, ne zaman gelir seviyemiz artar o zaman orjinal oyun alırız tabiki de, Türkçe dil desteğine kısa vadede çözüm bulanabilir.

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dün gece indirmeye başladım ve bugün kurdum forever korsan :D
asgari ücretin malum rakamlarda olduğu bir ülkede orjinal oyuna kim 50-100 ytl para vericek.. :S
ayrıca önce türkçe yapsınnlar sonra alalım :D
şahsen ben tüjkçe olduğu için gidip crysis'i aldım ;)
fiyatı makul seviyelerde tutup sürümden kazanmayı denerlerse dilini sorun etmeyip yine orjinal oyun alabilirim.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ben mw hastasıyım 3 defa bitirdim ama carbonda cok iyiydi onuda 2 defa bitirdim bu aksam onuda 3üncüye bitrcem Darius'a geldim ikisininde hastasıydım işin özeti bunun içinde 2sinin karısımı diyolar cok merak ediyorum o yüzden

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Torrent sitelerinde bulabilirsin :D

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bi oynayayı hele bakalım nasıl olmuş , Most Wanted güzeldi gerçekten , Carbon idare eder seviyedeydi ama Pro Street'de seriyi bozdular o yüzden pek hoş değildi.Bakalım bu nasıl olmuş (:

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:) benimde indirme işlemim bitti şimdi başlıyorum oynamaya

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
hâlâ Most Wanted oynuyorum.. sanırım bu oyun ihtiyaçlarımızı karşılayacak :)
ayrıca oyunların ücretsiz olması gerektiğine inanıyorum.
Akıldan muaf reklamverenler bu alanı keşfedip de televizyon kanallarına para akıtmayı bıraksalar Oyunların ücretsiz olması hiç de hayal olmaz..

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
nfsu1,2,most wanted........------------->> şimdide undercover inşallah

Working

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yarın alacagım ALLAH'ın İzniyle...Sistem Kaldırırmı O Sorun..

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beklenen gün geldi çattı crck ve tr dil (korsan yama) 10 güne tamam olur sonra değmeyin nfs keyfine :)

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu defa sistem gereksinimleri carbona nazaran daha iyi olmalı..

En az;

3.0 ghz işlemci ( core duolarda farklı )
256 mb ekran kartı
1 gb ve üzeri ram istiyor.. ( vistada 2 gb )
10-15 gb sabit disk alanı..

Bakalım yarın teste başlayacağım :)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
NFS serisi içinde sadece ProStreet oyununu atladım yani fazla oynamadım. Açıkçası sevmemiştim. Undercover süper olmuş ama benim makinada mı bir sorun var anlayamadım çok kasıyor ve kare kare oynuyor. Çözünürlüğü felanda düşürdüm, gereken ayarlarıda yaptım ama nafile. Sağlam bir ekran kartı olmalı bu oyunu oynamak için daha doğrusu tam anlamıyla oynamak için. Sorunları halledeyim bitirmek için can atıyorum. Carbon NFS'ler arasıda en sevdiğim oyundu buda güzel bir seriye benziyor, biraz daha oynamak ve keşvetmek lazım.

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
NFS serisi içinde sadece ProStreet oyununu atladım yani fazla oynamadım. Açıkçası sevmemiştim. Undercover süper olmuş ama benim makinada mı bir sorun var anlayamadım çok kasıyor ve kare kare oynuyor. Çözünürlüğü felanda düşürdüm, gereken ayarlarıda yaptım ama nafile. Sağlam bir ekran kartı olmalı bu oyunu oynamak için daha doğrusu tam anlamıyla oynamak için. Sorunları halledeyim bitirmek için can atıyorum. Carbon NFS'ler arasıda en sevdiğim oyundu buda güzel bir seriye benziyor, biraz daha oynamak ve keşvetmek lazım.

Sana katılıyorum. ProStreeti de sadece o güzelim BMW'yi modifiye etmek için oynadım (katlandım demem daha doğru olur aslında) ve ettikten sonra da 2 3 screenshot çekim oyunu tümden sildim :D

Takılmalara gelince; ofisteki test sisteminde bu oyunu yarım saat filan oynadım. Oynarken bir gözüm sürekli sağ alt köşede fps oranını gösteren Fraps'ta idi. Ortalama 50 fps, maksimim 70-80 arası, minimum da 30 civarı... Daha piyasaya çıkmamış çıkmamış bir işlemci, 2 tane 1100 YTL'lik kart ile bile bu kadar oluyor. İşin garibi bu sistem ATI olmasına rağmen Crysis Warhead'de 1680x1050, Full, DX10, 4xAA açıkken 60 fps ortalama verebiliyordu.

Not: Undercover'ı bu bilgisayarda 1680x1050 ve her şey köküne kadar açıkken oynadım.

etemmeral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki nfs porsche, çoğu bilmez bu oyunu, ee nede olsa yeni yetmeler underground la doğdular, ne bilsinler prince yi lotusu, SAYGILAR , SEVGİLER

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar malum test sistemimize Samsung 102 ekran Full HD televizyon ekleyerek bu oyunu oynuyorum. Keyiften her an ölebilirim. Hakkınızı helal edin dostlar...

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Ben de oynamak istiyorum. :devil:

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
tabiki nfs porsche, çoğu bilmez bu oyunu, ee nede olsa yeni yetmeler underground la doğdular, ne bilsinler prince yi lotusu, SAYGILAR , SEVGİLER

Porsche biraz yeni kalıyo ben internet cafelerde deli gibi multi nfs 2 oynadıgımı hatrlarım :D:happy: