Nfs Shift Siyah Ekran Problemi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WesT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WesT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nfs shift de ilk araba kullanmaya (test sürüşünde) başlayınca ekran simsiyah oluyor, sadece hız göstergeleri ve sol alttaki harita çıkıyor.Bunun bir çözümü var mı?

Bilgisayar Özellikleri:

İşlemci:
İntel Core 2 Duo 2.40 Ghz
Ram:4 GB
Ekran Kartı:512 MB(Nvidia)
Windows Sürümü:Vista Home Premium SP1(32 Bit)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Oyunu kaldır, tekrar yükle.
Ekran kartı sürücü yazılımını...

Tipik cevapları seviyorum. :D

İlk başta oyunda sorun ara derim ben.

WesT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu ilk yükledikten sonra kaldırıp tekrar kurdum, olmadı.interneti araştırdım "ekran kartını güncelleyin" falan diyordu.ekran kartını güncelleyip tekrar kurdum, yine aynı sorun.olmadı bilgisyara format attım yine olmadı.acaba diyorum sorun windows sürümünden mi kaynaklanıyor?

Bu konuyu açalı 5 gün oldu ve koskoca shiftdelete.net'te bilen yok, çok şaşırdım.Baktım burdan yarar yok kendi sorunumu kendim hallettim.Hani derler ya "Arayan mevlasınıda bulur belasınıda." ben mevlayı buldum.Burda da paylaşayım dedim.Her neyse nasıl oalcağını anlatayım.

Yapılan İşlemler

• Vistada bütün uyumluluk modları denendi.(Olmadı)
  • Vista SP1, Vista SP2 yapıldı.(Olmadı)
  • Ekran kartı güncelleştirildi.(Olmadı)
  • Windows 7 sorunsuz yüklendi.(Olmadı)
  • Windows 7 de bütün uyumluluk modları denendi.(Olmadı)
  • XP SP3 yüklendi, ekran kartı güncelleştirildi,
  • Windows 98/Me uyumluluk modunda çalıştırıldı.(Nihayet oldu)

Ben bu kadar uğraştım, eğer daha kısa yolunu bulan varsa buraya yazsın ki diğer arkadaşlarda faydalansın.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Çözümü yazman güzel olmuş aynı problemleri yaşayanların işine yaracaktır

Bu arada sendeki oyunu farklı bir bilgisayarda kurup oynamayı denedin mi aynı işletim sistemlerinden Vista ,Xp veya W7'de

WesT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evimde 3 tane laptop var.Hepsinde de vista kuruluydu.Bu laptopların ikisinde oyun siyah ekrana bürünüyordu, diğerinde ise oyundaki test sürüşünden sonra hata veriyordu devamlı.Kendi bilgisayarıma windows 7, ikinci bilgisayara vista sp2, üçüncü bilgisayarada windows 7 kurdum.Bu 3 bilgisayarında bütün driverlarıda güncelledim hiç birinde olmadı.Daha sonr bütün bilgisayarlara XP sp3 kurdum.Driverları güncelledim ve oldu.Ben çözümü xp sp3 de buldum.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Enteresan bi durum ben evde Vista Ult. 64 Bit kullanıyorum abimdede Win7 var 2 makinadada sorunsuz çalışıyor.

WesT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence bu oyunda 32 ve 64 bit fark ediyor.sp1,sp2 ve sp3 olmasıda fark ediyor bence.anlayamadım gitti.önemli olan sorunu bulmaktı ve bulduk.
bu arada bu oyun çok orjinal, nfs nin şimdiye kadar çıkardığı en iyi seri diyebilirim.harika!:)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Evet özellikle kullanıma alıştıktan sonra inanılmaz zevkli oluyor R8 Quattro ile şov yapıyodum şimdi Zonda R'yi aldım uçuyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede siyah ekran oluyo Windows 98/Me uyumluluk modunda çalıştırdım yinde işe yaramadı :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş ben bunu her deneni yaptım bi mouse ile siyah ekran geliyor sonra akılıyor windows 98 me olarak ta çalıştırdım gene olmadı allah rızası için yardım edin ekran kartını güncelledim olmadı crack yapım olmadı benim işletim sistemi windows 32 bit arkadaşlar acil yardım edin 4 gb ram ekran kartı 1gb ddr5 işlemci amd 8 çekirdekli bulldozer çok iyi bilgisayar ama açılmıyor lütfen acilll