NFS Most Wanted PS3 Online Oynayanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rapchy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
mostwanted.jpg

İnternette biraz araştırdım ve benden baska ps3 te online oynayan birine denk gelmedim

Oyüzden bu konuyu acıyorum oynayan varsa buraya PS3 ID yazsın ekleyelim oynayalım

Benim ID : Rapchy

Oyun için bikaç yorum yapmak gerekirse ben Tek kişilik oyununu bitirmeme rağmen fazla beğenmemiştim ama multiplayer oynamak tamamen farklı ve müthiş . Ben tam bir oyun manyağı olarak oynamadıgım hatta bitirmediğim oyun azdır ama neredeyse hiç birinde bunun kadar zevk almamıştım öyleki bi oyuncuya cok takıp arka arkaya patlattıgınızda dayanamayıp özel mesajla size bişeyler yazma gereği duyuyor. Oyunda sadece yarıs yok bir çok challenge var drift yapma olmadık bi catıya park etmek hızını alıp bi atlatmadan uzağa zıplama birbirini patlatmak gibi

Örnek bi video

[video=youtube;Nfuf8gS3G7I]http://www.youtube.com/watch?v=Nfuf8gS3G7I[/video]

[video]http://www.gametrailers.com/videos/0beqah/need-for-speed--most-wanted-online-challenges---xbox-360-gameplay[/video]

Ayrıca oyun ile ilgili sorun veya aklınıza takılan bişey varsada sorabilirsiniz.

bahadiryor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar.
Dün akşam oyunu PS3'e kurdum, online bağlantı için istediği kullanıcı adresi ve şifeyi yazdığımda kabul etmedi, sorunu çözemedim ne yapmam gerekiyor. yardımcı olurmusunuz.

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Şifrede büyük harf küçük harf özel karakter olması gerekiyor genelde o hatalar yüzünden üye olunamıyor ama farklı bişeyse söylediği hatayı yazın yardımcı olayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben de ps3 mw online oynamaya basladım bazı sorularım olacak herkeste cok iyi arabalar var örn. bugatti lamborghini gibi fakat bende 7 civarında araç var porsche panamera s ford gt ve ford focus land rover ariel chevrolet zl1 jaguar sorum su güçlü aracları alabilmek için ne yapmak gerek ve bu araçlara da güçlendirme modifiyesi yapamıyorum ve en son güncellediğimde online dısın da normal oyunda yani bazı yarıslar acıldı fakat kilitli ? ve son sorum bana bir msj geldi nereden okuyabilirim ?

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hocam oyunda Level sistemi var arabalarda levellere göre açılıyor level artırman içinde yarısları olabildiğince 1. 2. bitirip yüksek sp alacaksın.Her level atladıgında sana haber veriyor ve yeni araba açıldıgında Easydrive menusünde New yazısı çıkıyor ekrandada örneğin Unlocked - Bugatti Veyron Super Sport .

Modifiye konusunda ise arabayı kullandıkça parçalar açılıyor her arabanın farklı atıyorum 8 km kullandıgında Track Tires 160 km kullandıgında Aero body açılıyor 321 kmde ise Short Gears bu parcaları takmak içinde yine easydrive menüsünde customize car a girip new olan parcaları takıyorsun ve takmadan öncede arabanın neyine yararı olacağını gösteriyor (Accelaration Top speed Control gibi) Bu parcaları uzun süre kullanırsanda pro oluyor ve etkileri normale göre baya bir artıyor.

Kilitli dediğin yarısları önce Ps store'dan alman gerekiyor ben hepsini aldım tavsiye ederim, yeni bi harita paketi (Velocity Airport) Movie Legends car (Shelby Gt500 vs) NFS Legends (BMW M3 Gtr vs) vs vs

Mesajları görmek içinde ps tusuna basıp en sağa gidiyorsun orda message box var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba
ben bu oyunu 4 ay önce aldım online oynamak için girdiğimde yazdığım şifre uzun ama orada kısa olarak gözüküyor
yardım ederseniz sevinirim

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Hiç öyle bi sorun yaşamadımda duymadımda hocam farklı bişeyler gir tekrar dene :unsure: