Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam bekledigim gibi bulmadım ne yalan söyliyim. burnout'u yapan firma yapti, videolarda da burnout'a benziyodu ama onun kadar zevkli gelmedi bana.. ayrica cok övdükleri hasar modellemeside bes para etmez 300 km hızla arabaya carpinca sadece ufak parcalar dagılıyo etrafa araba yolun devam... burnoutta böyle degildi.. 2 gün önce indirdim bikac saat oynadım bugunde komple sildim sıradan bi oyun bence..
Bence nfs serisinin en güzel oyunu. çarpma sahneleri, nesnelere çarparken çıkan sesler gerçekçi olmuş biraz. Arabalar bomba olmuş M harfine basınca oyunun müziği değişiyor:turned:
merhaba arkadaşlar ben bu işlerin acemisiyim bana yardımcı olur musunuz yandex den need for speed ın apk ve rar dosyalarını ındırıyorum ve telefonuma atıyorum apk yuklenıyor ama rar dosyasını açamıyorum yanı çıkartılmıyor onu nasıl yapabılırım