Neymiş...Paris Türkiye'ye Gelecekmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
26 MART'TA KANAL 1'İN DÜZENLEYECEĞİ GÜZELLİK YARIŞMASI İÇİN İSTANBUL'A GELECEK PARİS HİLTON'UN İSTEKLERİ HERKESİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ..

Sansasyonel yıldız nihayet ülkemize geliyor...

26 Mart'ta Kanal'in güzellik yarışması için İstanbul'a gelecek seksi yıldızın istekleri duyanları şaşkına çevirdi.. İşte o liste:

* Cam kenarı, First Class uçak bileti.

* Les Ottomans Otel'de iki süit oda.

* Camları ve kendi siyah renkli bir cip, 1 adet BMW 7 serisi, 1 adet Mercedes S Class, 1 Lincoln, 1 Cadillac cip. Şoförlerin hepsi İngilizce bilecek. Paris Hilton'un kullanacağı otomobilde iPod bağlantısı olacak.

* Özel koruma grubu. Biri mutlaka silahlı olacak, ekipte bir de kadın bulunacak.

* Özel VIP parti.

* Akşam yemeklerinde kobe beef ve fleminyon olacak. Et iyi pişmiş olacak. Karides, istakoz ve yengeç olacak. Suşi istemiyor, ancak görüp canı isterse yiyecek. Ayrıca buharda pişmiş sebzeler bulunacak. Sebzelerin tamamı organik olacak.

* Kahvaltıda fıstık ezmesi, hindi göğsü, ince kesilmiş ballı jambon, beluga havyar, yumurta, ançuez, mayonez, soya sütü, domates çorbası, organik yağsız süt, normal Cola, Red Bull ve Grey Goose votka.

* Üst düzey beş gazeteci ile biraraya gelecek ve toplam görüşme süresi 50 dakikayı aşmayacak.

* İki televizyon şovuna katılacak. Paris'in istek listesi böyle... Tabii bir de fiyatını merak ettim. İstanbul'da üç gün geçirecek olan Hilton, 200 bin dolar civarında bir para alacakmış.

http://www.youtube.com/watch?v=yUqbVhn55xw

Kaynak

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Okurken ben daraldım o.O

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Güzel olsa yüreğim yanmaz. Bu ne bee

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben bunların gerçek olduğuna inanmıyorum.Ama gerçekten böyle bir şey varsa ve Türkiye Sırf PAris Hilton için bunları yapıcaksa yazık ... günah .. diyorum

MiqRoP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
way babağan anağan kemuune :D

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kanal 1 de ciner holdige geçtinkten sonra ne yapacağını şaşırdı... paralarını böyle olur olmaz işlere harcıyorlar. yazık...