İsimsizkulanıcııı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bi tane film vardı bir rürlü bulamadım nasıl aradıysam. Asya yapımı Bi film Bi grup çocuk var bunlar Bi yerde kalıyorlar Bi tane hocaları var bunlara dövüş öğretiyor falan filan bu çocukların en küçüğünün oyuncak arabalara ilgisi var oyuncak araba istiyor diğerlerinden nasıl oluyordu hatırlamıyorum am Bi türlü para toplayıp alıyorlar arabayı oyuncak araba yarışları yapılıyor bu çocuk da katılıyor yarışı kazancakkrn bunun arabasını hileyle le pist dışına çıkartıyorlar çocuk arabanın pesşindme koşuyo ama çocuk kalp hastası diğerleri yanına gelene kadar fenalaşıyor çocuğu hastaneye getiriyorlar kalp nakli lazım bi süre sonra kalp bulunuyor ama hastanede karışıklık var hastaneyi teröristler basıyo bu yüzden kalbi bu çocukların getirmesi gerekiyor hastaneye gidiyorlar teröristlerle kavga falan filan derken kalp işlevini yitiriyor çocuklar tabi perişan ama teröristler Bi şekilde sonunda etkisiz hale getiriliyor işte sonra hastaneyi bana teröristlerden biri (kadın) aslında iyi biri ve baya yaralanmış gidici kalbini çocuğa veriyordu neydi bu filmin adıııı