Nexus7 vs ipad mini vs new ipad

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ea19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daha yeniyim ilk konum yanlis bisey yapiyorsam afedersiniz bu 3 tabletten birini alacam istediklerim oyun performansi iyi olsun ekran kalitesi iyi olsun ozellikle ekran cunku galaxy y cep telefonunu kullaninca guzel bir ekran istiyorum:).most wanted,modern combat 4,gta vice city,gangster rio,nova3,shadowgun,dead trigger yuklerim oyun olarak bska bisi olmaz.bunlar icin 16 gb yeter mi.new ipad de oyun oynamasi rahat olur mu ve apple da bu gibi tegra oyunlari bulunur mu app.store da . İpad mini nin retina ekranli versionu cikar mi ona gorede bekleyebilirim ipad mini 2.el 750,new ipad700 e buldum new ipad hem daha iyi ama o kadar buyuk ekranda oyun oynamak rahat olur mu

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ekranın boyutuna karar ver.Paran varsa en iyisini al.Bende 3.Nesil iPad var.16 Gb'lik bana yetiyor ama sonra yerim kalmadı diyeceksen 32 GB'lik al.Büyük ekranda biraz zor oluyor ama görüntü ekrana yayıldığından daha zevkli oluyor.

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ipad alacaktım ipod 5g yi gordüm vazgeçmiştim ama şimdi tekrar aklıma geldi ipad le ipod arasında arasında performans olarak bi fark var mı Geekbenc sonuçları ipod:629 ipad:756 çok fark olur mu eğer olmazsa ipad yerine ipod alıcam bide para cebimde kalır iyi olur ama bide ipodda aklıma takılan ekranında oyun oynamak zor olur mu

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
ipad alacaktım ipod 5g yi gordüm vazgeçmiştim ama şimdi tekrar aklıma geldi ipad le ipod arasında arasında performans olarak bi fark var mı Geekbenc sonuçları ipod:629 ipad:756 çok fark olur mu eğer olmazsa ipad yerine ipod alıcam bide para cebimde kalır iyi olur ama bide ipodda aklıma takılan ekranında oyun oynamak zor olur mu
ipad 4. Nesil almanızı öneririm A6X işlemcisi var. Her oyunu oynayabilirsiniz ancak 16 gb yeterli olmaz.

4 işlemcili sonuçta

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
eğer acelen varsa 3. nesil ipad al. ekran kalitesine önem veriyorsan bulabileceğin en kaliteli ekran (retina ekran) bundadır. ipad minide maalesef retina ekran yok. acelem yok diyorsan 4. nesil ipad al (türkiyeye geldimi bilmiyorum). en son ipad apple ın ürettiği en güçlü mobil işlemciyi barındırıyor. ipod touch dersen son çıkan ipod touch sana iphone 4s le benzer bir performans verecektir. ancak ipod touch ile bir tablet deneyimi yaşayamazsın. öncelikle bir tablet mi istiyorsun yoksa daha küçük birşey mi karar ver. ancak tablet alacaksan android işletim sisteminden uzak dur. ben bir hata yapıp aldım ve kaldırıp çöpe atasım geliyor. tabletten o kadar tiksindim ki elime alıp uğraşasım gelmiyor.

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben vazgeçtim tablet almaktan nexus 7 yi eledim beğenmedim ipoda göre daha yavaş videolarda öyle duruyordu,mini nin ekranı hoşuma gitmedi.ipad 3 de çok buyuk taşıyamam rahat olmaz o yuzden ipod alacam cevaplarınız için sağolun da bide bişey daha soracam ipod touch 5 te oyun oynamak rahat olur mu ekranı uzun olduğundan soruyorum rahat tüm oyunları oynarım ekran ve performans açısından demi

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
hepsinin + Ları - Leri war hiçbiri iyi değil :)

ea19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+ sı ve - si olmayan bi cihaz önerir misiniz o zaman :D

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mobil piyasalarının tümünde olduğu gibi apple bence bir adım önde rakiplerinden. Bu 3'ü arasında tercih konusunda bişey diyemem 3'üde seni memnun edebilir ama alacaksan 32gb'dan aşağısını düşünme çünkü ciddi manada sıkıntı yaşarsın.

ashkia88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 7 silikon kılıf mı 360 derece donen kılıf mı ? jelatın mat mı seffaf mı onerirsınız?

yigit35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ipad mini vs new ipad yap bence nexus7'yi baya bi araştırdım daha arka kamerası yok ön kamera 1.3 mp kime yeter ki o