Nexus 6P mi yada Note 5 mi

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi telefon daha iyi. Kullanim ve pil ömrünü göz önünde bulundurursak hangi telefon daha iyi.

alitsbs90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun kullanacak olsam 2-3-4 sene kesınlıkle nexus... ama 1 see kullanırım atarım dıosan note 5 de alabılırsın... Nexus lar apple cıhazlardan bıle stabıl kulanan bılır

dieselhazza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun kullanacak olsam 2-3-4 sene kesınlıkle nexus... ama 1 see kullanırım atarım dıosan note 5 de alabılırsın... Nexus lar apple cıhazlardan bıle stabıl kulanan bılır
Daha önemlisi pil ömrü ve kullanım

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
6p Türkiye'de satılmıyor sanırım ama getirtip kullanan arkadaşlar varsa yorum almak isteriz.
Artık telefonların dış görüntüsü ve tasarımı bir senede eskir oldu önemli olan yazılım yeniliği. Uzun yıllardır samsung kullanıcısı olarak yavaş yavaş değişim yapma isteği yerleşiyor en mantıklı seçim de Nexus olarak görünüyor.

assasin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi kriterler senin için daha önemli onu belirlemelisin.Yazılım stabilitesi,Android sürüm güncellemelerinin ve ayrıca güvenlik yamalarının düzenli ve hemen alabileceğin bir cihaz istiyorsan Nexus 6P'yi - tabiki temin etme şansın varsa- tercih etmelisin.

Şunu ilave edeyim Nexus 6P ayrıca kamera konusunda da iddaalı bir cihaz.dxomark.com'a bakarsan sıralamada ilk beşin içinde.Eski Nexus gibiler değil yani.

Ama yok ben ben donanım,kamera vs herşeyin en iyinin en iyisi olsun diyorsan Note 5.Tabi o zaman yukarda saydığım tüm yazılım desteklerinden stabiliteden feragat etmiş olacaksın.

Ben şu an Nexus 6P kullanıyorum mesela.Hem 6.0.1 kullanıyorum hem de Mart ayı güvenlik yamasını aldım.Note 5'e bildiğim kadarıyla daha Marshmallow bile daha gelmedi.

Son düzenleyen moderatör:

Batuhan Nemli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer uzun süre kullanmak, android ile yakından ilgilenmek ,tasarıma değilde performansa bakmak için arıyorsan kesinlikle Nexus .

Faruk.F

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Donanım ve performans diyorsan note5 güncelleme desteği,stabilite,uzun süreli kullanım diyorsan nexus6p