Nexus 5'e Custom Lollipop ROM?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, Nexus 5 cihazımda Android Lollipop var sıkılmadım hızlı fakat merak ettiğim bir konu var. LG G3'ün Lollipop arayüzü çok hoşuma gidiyor mesela LG G2 üzerinde var fakat onun ROM halinde Nexus 5'e var mı? Önemli olan o çünkü xda developers'da Lollipop romlarının hepsi aynı geliyor. Yani ana konu olarak LG G3 arayüzünü Nexus 5 üzerinde kullanabilir miyim?
Yorumlarınızı bekliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevap yok mu?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Cm12 + lg g3 theme ya da, nova launcher + lg g3 theme kullanabilirsin, custom rom denemek istersen de purity rom + nova launcher + g3 theme yapabilirsin

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yoktum sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum, Nexus 5 cihazımda Android Lollipop var sıkılmadım hızlı fakat merak ettiğim bir konu var. LG G3'ün Lollipop arayüzü çok hoşuma gidiyor mesela LG G2 üzerinde var fakat onun ROM halinde Nexus 5'e var mı? Önemli olan o çünkü xda developers'da Lollipop romlarının hepsi aynı geliyor. Yani ana konu olarak LG G3 arayüzünü Nexus 5 üzerinde kullanabilir miyim?
Yorumlarınızı bekliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevap yok mu?
Cyanogen Mod 11 yükleyip sonra da buradaki linkteki temayı kurun, bence iş görür.