AneztesiPardusu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Nexus 5 1300 TL - 1170 Sekmentinde Sizce Alınır Bir Cihaz Mı? Bana Kamera Önemli Değil , Sosyal Ağlar , Bir Kaç Oyun O Kadar ?
Geçen hafta 1100 TL idi vede önümüzdeki aylarda okadar telefon modeli çıkacak ozaman sen düşün düşer mi düşmez miNexus 4 pıyasadan kalkacakken 1000 lıraya düştü 3 ay falan hayal kurmayın bence.
Hem düşmez diyorsun 3 aya hemde düştüğü zaman nexus 6 çıkacak diyorsun demekki paralel de olsa düşermiş , vatanın teknosanın fiyata bakarsak yandık zaten fiyat olarak paralel ithalata yöneldi herkez artık
Kendi kendine tavır takınıyon yok her meseleyi çözdüğünü sanıyosun ,yok hani nerde 1100 Tl diyosun yok anlamayacaksın ,sen önce yaşının adamı ol ergen lafları felan asıl ergen senin gibiler oluyor aslında piyasadan haberin yok 1100 TL ye satılıyordu 100 TL Nin de lafını yapmam ama hani nerde diyosun hepsi burada.comda 1100 dü biraz görsen bunları neyse sende bunları anlayamassınSevgili atarlı ergen kardeşim, sen anlamayacaksın ama son bir defa daha izah edeyim.
3 ay sonra 1000 lira civarına düşmez çünkü nexus 4 bile o civara düştüğünde nexus 5 çıkmıştı.
evet nexus 5 3ay olmasada illaki bir gün 1000 lira civarına düşer ama düştüğünde nexus 6 çıkmış olur, 200-300 lira fark verilip nexus 6 almak daha mantıklı olduğu için 5'in 1000 lira olmasının hiçbir önemi kalmaz.
Evet tabiki vatanın teknosanın fiyatına bakıp onu piyasa kabul edeceğiz yoksa sen bana 1000 lira ver ben sana bugünde nexus 5 bulurum doğubankta, ama bu piyasa değildir.
Ayrıca gördüğün gibi paraleli bile 1100 lira değil sen hala neyin derdindesin onu anlamadım.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-d821-nexus-5-fiyati,1590152.html
18 yıllık hayatında her meseleyi çözdüğünü sanıyorsun ama keşke herşey öyle basit olsa. Bizim mesleğimiz bu bırakta birşeyleride biz bilelim.
hadi kal sağlıcakla.
Sevgili atarlı ergen kardeşim, sen anlamayacaksın ama son bir defa daha izah edeyim.
3 ay sonra 1000 lira civarına düşmez çünkü nexus 4 bile o civara düştüğünde nexus 5 çıkmıştı.
evet nexus 5 3ay olmasada illaki bir gün 1000 lira civarına düşer ama düştüğünde nexus 6 çıkmış olur, 200-300 lira fark verilip nexus 6 almak daha mantıklı olduğu için 5'in 1000 lira olmasının hiçbir önemi kalmaz.
Evet tabiki vatanın teknosanın fiyatına bakıp onu piyasa kabul edeceğiz yoksa sen bana 1000 lira ver ben sana bugünde nexus 5 bulurum doğubankta, ama bu piyasa değildir.
Ayrıca gördüğün gibi paraleli bile 1100 lira değil sen hala neyin derdindesin onu anlamadım.
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-d821-nexus-5-fiyati,1590152.html
18 yıllık hayatında her meseleyi çözdüğünü sanıyorsun ama keşke herşey öyle basit olsa. Bizim mesleğimiz bu bırakta birşeyleride biz bilelim.
hadi kal sağlıcakla.
Ben ikinizide tanımam fakat Kuvvetmira'nın en ufak hakaret içerikli bir yorumu olmamasına rağmen siz ona Atarlı, Ergen tarzında sataşıcak sözlerde bulunuyorsunuz. Yakıştıramadım size. İyi günler.
Ben senı ve ekürilerini tanıyorum adamım o yeter. Daha uzatmayın
Hocam o değilde ben nexus 5 mi alayım nexus 6 yımı bekliyim ?Bu arada nexus 6 ne zaman tanıtılır
Nexus 6 alman daha mantıklı olur. Şimdi yeni cıkan ve cıkcak telefonlar Snapdragon 800'ü kenara bırakıyorlar 801 805 , 3 GB ram falan koyuyorlar o yüzden 6 alman daha mantıklı olur. Kasım aralık gibi tanıtılır bence. Belki ocak ta.
Nexus 5 ne şimdi ne dün ne de yarın alınır ... Uzak dur.Hüsrana uğrarsın.