Nexus 5 batarya

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar nexus 5 in ortalama batarya ömrü ne kadar? günlük kullanımını sormuyorum yani demek istediğim kaç yıl kullanılabilir ve batarya eskidiğinde bir lg servisinde değiştirilirmi? sizce kaç yıl kullanılabilir?.TEŞEKKÜRLER

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşlar nexus 5 in ortalama batarya ömrü ne kadar? günlük kullanımını sormuyorum yani demek istediğim kaç yıl kullanılabilir ve batarya eskidiğinde bir lg servisinde değiştirilirmi? sizce kaç yıl kullanılabilir?.TEŞEKKÜRLER
Pek bilgim yok ama Full Hd ekrana 2300 mah ne kadar yeter bilmiyorum ama performans olarak çok iyi
Kamerasınında çekimlerde sıcak renkleri çok iyi verdiğini gördüm netteki incelemelerde ama ele alıp incelemediğimden pek yorum yapamıyorum :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Pek bilgim yok ama Full Hd ekrana 2300 mah ne kadar yeter bilmiyorum ama performans olarak çok iyi
Kamerasınında çekimlerde sıcak renkleri çok iyi verdiğini gördüm netteki incelemelerde ama ele alıp incelemediğimden pek yorum yapamıyorum :)

S4'ün 2600mah ama zibilyon tane ek sensoru, bıdı bıdı özelliği var şarjı hızla tüketmeye yarayan. Nexus'ta bunların çoğunun olmadığını düşünürsek bence rahat rahat 1 gün çıkarıyordur.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
teşekkürler

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
S4'ün 2600mah ama zibilyon tane ek sensoru, bıdı bıdı özelliği var şarjı hızla tüketmeye yarayan. Nexus'ta bunların çoğunun olmadığını düşünürsek bence rahat rahat 1 gün çıkarıyordur.
Katılıyorum :)
Ama incelemekte fayda var gsmarena daki test sonuçları pek iç açıcı gelmedi o yüzden böyle yazdım :)

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende rahat bir günü çıkardığını düşünüyorum ama sorduğum soru farklı bu bataryayı kaç yıl kullanabilirim diye sormuştum yani batarya ortalama kaç senede eskir demek istemiştim

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tam bilgim yok ama 3 sene rahat götürür gerisi allah kerim.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Nexus 5 Batarya Performansı

Telefonun bataryası yoğun kullanımda 8 ila 10 saat arası gidiyor.

i5aog8.jpg

2ue3fa8.jpg

Tommy Vercetti

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,648
çalışma zamanını art olarak ayarlayınca pilde artış olduğu söyleniyor yani dalvik yerine art yi kullandığınız zaman. bunu geliştirici seçeneklerinden değiştirebiliyorsunuz

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bende rahat bir günü çıkardığını düşünüyorum ama sorduğum soru farklı bu bataryayı kaç yıl kullanabilirim diye sormuştum yani batarya ortalama kaç senede eskir demek istemiştim

peki bataryayı lg servisinde değiştirirlermi?

O senin bataryayı kullanmana göre değişir. Mesela li-ion bataryayı tamamen bitirmen ömrünü kısaltır. Tabi LG servisi %99 bataryasını değiştirecektir, bildigim kadarıyla garantisinden de onlar sorumlu oluyorlar.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şöyle soylemelıyımki Saf Android Oldugu için Diğer Telefonlara Göre %5 ila %10 arası daha az pil tüketicektir ama bu pilinin 2300 miliamper oldugunu degistirmez Orta Üst Düzey Kullanım arası 1 günü cıkarıcagını düşünüyorum...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O senin bataryayı kullanmana göre değişir. Mesela li-ion bataryayı tamamen bitirmen ömrünü kısaltır. Tabi LG servisi %99 bataryasını değiştirecektir, bildigim kadarıyla garantisinden de onlar sorumlu oluyorlar.
teşekkürler demekki bataryayı sonuna kadar bitirmemek lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben çok sık kullanıyorum bataryası ortalama 8 saat gidiyor . bana az dayanıyor gibi geliyor . bu özelliklere batarya süresi çok az . bi g2 deki bataryayı takabilirlerdi .

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Nexus 5'in şarjlı kılıfı var mı? Ben biraz araştırdım ama bulamadım, varsa da gözüme çarpmadı.

enescelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar nexus 5 kullaniyorum telefonu oncesine gore daha az kullanmama ragmen oncesine gore asiri fazla sarj gidiyor 1) garantiye giderse bataryayi degisirler mi ? 2) telefonun arka kapagi biraz acildi yere dusurmekten ve yan taraflari biraz kotu oldu buna ragmen garantide bakarlar mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Cevap verirseniz sevinirim