Nexus 4'e Alternatif Olarak S3 ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahar03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lg-nexus-4.jpg
Evet Arkadaşlar ßaşlıktata Gördügünüz Gibi Yaklaşık 3-4 Haftalık Araştırmam Sonucunda Android İşletim Sistemli Bir Cihaz Almaya Karar Verdim.Ve Bu Tercihimi Nexus 4'ten Yana Kullanacağım Sanırım.Son Pürüzleri Gidermek İçin Kendime Uygun Cihazı Sizler ile Beraber Onaylamak İstedim.
Xperia Z'ye Gönül Koymuşdum Aslında, Nexus4,Xperia Z'nin Alternatifi idi.
Android Sabırsızlıgım iLe, Xperia Z'yi Türkiye Piyasasına Giremediği İçin Eledim
Nexus 4 Kullanan Arkadaşlar Var İse Tecrübelerini Artısını , Eksisini Diğer Telefonlar iLe Karşılaştırmasını Gerek Donanım Gerek Yazılım Yönünden Değerlendirse Adeta MutLu Olurum
Yorumlarsanız Sevinirim Yorumlarınıza Açığım.
Şimdiden Teşekkürler SDN Ailesi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s3 kullandım ve iki gün önce iphone 5 e geçtim. bunun en büyük nedeni telefonun zamanla donma problemi yaşaması güncelleme aldıkça yükleme yaptıkça telefon kasmaya başladı servis çözüm bulamadı araştırınca anladım ki tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan. İos gerçekten oturmuş bi sistem ve böyle bir sorun yok ama gerçekten android istiyorsan nexus al çünkü arayüzsüz safkan android diğerlerine hiç bakma.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=59351]bLaCkSouL[/MENTION] gel birde sen arkadaşa yardımcı ol :)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben kullandım 2 ay süre gibi çok güzel takılma donma vs yok güncellemeleri kesin alıyor zaten , ramde 2 gb s4 pro işlemci yeter kusursuz cihaz kaçırma

biraz multimedyası zayıf ama nexus cihazı bu multimedya değil al kaçırma

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben kullandım 2 ay süre gibi çok güzel takılma donma vs yok güncellemeleri kesin alıyor zaten , ramde 2 gb s4 pro işlemci yeter kusursuz cihaz kaçırma

biraz multimedyası zayıf ama nexus cihazı bu multimedya değil al kaçırma
Teşekkürler Değerli Yorumunuz İçin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@bLaCkSouL gel birde sen arkadaşa yardımcı ol :)
Teşekkürler Birader

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Birde Rica Etsem Bir Kulaklık Modeli ve Nexus4 e Kılıf Önerirmisiniz . Nexus4 Kullanıcısı Olarak.
Birde Bunları Temin edebileceğim Bir Mağaza Rica Edsem Yazarmısınız
Tşkrler..

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nexus 4 gayet akıcı çalışıyor. 4.2.2 güncellemesini aldıktan sonra hem pil süresinde iyileşme oldu hem de ısınma sorunu ortadan kalktı. Ses kalitesi olarak (kulaklık için) orta seviye diyebilirim. Ekranı benim hoşuma gidiyor. Renkleri canlı. Tam parlaklığa ayarlarsanız güneş altında herhangi bir sıkıntı olmadan ekranı görebiliyorsunuz. Cihazın tek kötü yanı hassas olması. Ekrana koruyucu bant ve cihazın kendisi için de tam body koruma şart. Ben her ikisini de gittigidiyordan temin ettim. Kulaklık olarak ben hep Sennheiser alıyorum. 30-40 liralık bir tanesi işinizi görür. Üst seviye kaliteli istiyorsanız ona da bakarsınız.

sahar03

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 gayet akıcı çalışıyor. 4.2.2 güncellemesini aldıktan sonra hem pil süresinde iyileşme oldu hem de ısınma sorunu ortadan kalktı. Ses kalitesi olarak (kulaklık için) orta seviye diyebilirim. Ekranı benim hoşuma gidiyor. Renkleri canlı. Tam parlaklığa ayarlarsanız güneş altında herhangi bir sıkıntı olmadan ekranı görebiliyorsunuz. Cihazın tek kötü yanı hassas olması. Ekrana koruyucu bant ve cihazın kendisi için de tam body koruma şart. Ben her ikisini de gittigidiyordan temin ettim. Kulaklık olarak ben hep Sennheiser alıyorum. 30-40 liralık bir tanesi işinizi görür. Üst seviye kaliteli istiyorsanız ona da bakarsınız.
ilgi ve alakanıza teşekkür ederim

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Aklını karıştırmak istemem ama Xperia Z alma imkanın varsa şiddetle beklemeni tavsiye ediyorum. :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tekrar hayirli olsun bir sikinti veya problem yasarsan yazilimsal alanda beni bul :)