Nexus 4 yorumunuz nedir ?

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
cevabı biraz geç verdiniz,dün siparişini verdim yarın inşallah elimde olacak.yorumlarınız için teşekkür ederim inceledikten sonra burada fikrimi paylaşıcam :)
Kusura bakma kardeşim bu aralar biraz yoğundum giremedim,hayırlı olsun güle güle kullan :D

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
cevabı biraz geç verdiniz,dün siparişini verdim yarın inşallah elimde olacak.yorumlarınız için teşekkür ederim inceledikten sonra burada fikrimi paylaşıcam :)

paylaş bende 14 marttan sonra almayı düşünüyorum çünkü fiyatı düşer diye umut işte :D

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba yazıları okudum biraz geç okumuşum ama genede yazmak istedim Nexus 4 ü bende almak istiyorum tavsiye edermisiniz kısaca anlatabilirmisiniz telefon hakkında hızı ve dokunmatiği falan şimdiden çok teşekkür ederim.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba,iyi forumlar.çıktığı ilk hafta nokia n8 almıştım ve bugüne kadar onu kullandım.bugün tuvalete düştü :) sabahtan beri telefon araştırması yapmaktayım 1500 liraya kadar limitim var.tavsiye edeceğiniz telefon ne olur ve nexus 4 için ne dersiniz ?

50 dakikalık telefon incelemesi dahil olmak üzere ne​xus 4'ü çok araştırdım bugün az çok kafama da yattı ancak sizlere son bir sorayım istedim.laptop alırken de bu forum sayesinde doğru tercih yapmıştım.

telefonu genelde sosyal ağlar,mesajlaşma,whatsapp gibi şeyler ve arada oyun oynamak için kullanıyorum.2 3 sene kullanabileceğim bana ne önerirsiniz?

şimdiden teşekkürler

benim arkadaşım almış bu telefonu ben biraz kontrol ettim kaba taslak yani çok hoşuma gitti şekli çok hoştu etli bi kasası vardı plastik değildi hızlı ve boyutu tam ideal geldi bana he bide artı olarak google olması olayı bitiriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ben emre bnim bir sorum var bende yaklasık 1 hafta önce teknosadan aldım nexus 4ü telefonun tasarımı ve hızı güzel ancak benim tek sorunum ısınma sorunu menüde dolaşırken kamerayı kullanırken oyun oynarken telefon ısınıyor örneğin angry birds oynarken bile telefonun kamera kısmında ısınma oluyor sizce bu sorun android 4.2.2 güncellemesi ile hallolurmu yoksa teknosaya servıse mi göndermeleyim lütfen bana yardımcı olun şimdiden teşekkürler

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar güncel nexus hakkında güncel yorumları alabilir miyim ? (özellikle kullanan arkadaşlar olumsuz yan söyleyin lütfen)

son zamanlarda epey telefon araştırdım , şuan en iyi htc one ama 2013 yapımı ve fiyatı epey uçuk.

note2 ve nexus 4 fiyatları oldukça uygun ve hemen hemen aynı özelliklere sahip.

Şuana kadar Note 2 alacaktım ama nexus 4 ü gördüm tavsiyelerinizi bekliyorum

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeaum almanonu xperia zr gelcek 1450 liradan falan nexusun 2 kati su gecirmez 4.6 inch 2gb ram var 13mp kamera alma nexusu parana yazik olur ha ille alcam dersen hepsi buradadan al indirim var

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Isinma sorunuda yok isinirsa aciyoruz muslugu suyun altina tutuyoruz ,)

Isinma sorunuda yok isinirsa aciyoruz muslugu suyun altina tutuyoruz ,)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1000 liradan bulursam almayı düşünüyorum gerçi şuan n11 de 1049 tl ama karar veremiyorum

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar güncel nexus hakkında güncel yorumları alabilir miyim ? (özellikle kullanan arkadaşlar olumsuz yan söyleyin lütfen)

son zamanlarda epey telefon araştırdım , şuan en iyi htc one ama 2013 yapımı ve fiyatı epey uçuk.

note2 ve nexus 4 fiyatları oldukça uygun ve hemen hemen aynı özelliklere sahip.

Şuana kadar Note 2 alacaktım ama nexus 4 ü gördüm tavsiyelerinizi bekliyorum

Tasarım olarak nexus 4 daha iyi fakat genelde kılıfla kullandığımız için iyi olmuyor...büyüklüğü sıkıntı olmayacaksa nexus4 ün kısıtlı hafızasına karşın rahatça kullanabileceğin note2 yi öneririm... iki cihazıda kullandım ben büyük telefonları seviyorum ... şu an ikisi arasında kalsam note 2 yi alırım...

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende s4 kullaniyorum ama ele avuca sigmiyor telefon dedigi 4 inch olcak bence

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba; S3 ile n4 arasındaydım şu son günlerde.İkisininde fiyatı birbirine yakın ama ben tercihimi n4 den yana kullandım.
Alacak olmamın sebebleri;
Google tarafından ilk güncelleme alan telefon olması.
S3'e göre daha seri çalışması ve 2ram bulunması.
Özelliklerinin fiyatına göre uygun olması.

Olumsuz taraflarıda yazıyorum ama bu olumsuzluklar beni rahatsız etmiyor.
Bataryanın çıkarılamaması.
Kutudan kulaklık çıkmaması.
Operatör aracılığı ile görüntülü görüşme olmaması. İnernet bağlantım olacağı için sorun yok.
Hafızanın artırılamaması. 16 gb var bu bana yeter.
FM radyonun olmaması. Radyo uygulamaları ile sorun giderilir ki ben radyo pek dinlemem :)

Sonuç olarak ben bu teli s3 le baya kıyasladım ve S3 ün daha yavaş daha hantal kaldığı kanısına vardım.
Zaten stok android kullanacağım için beni sinirlendirmeyecek bir telefon olacağına adım gibi eminim.

Kısmetse 1 haftaya alıyorum,kullanmaya başlayınca buradan yazarım gene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşın biri Xperia ZL'in su geçirmez olduğunu, 13Mpx kamerası olduğunu ve 4.6" ekranı olduğunu söylemiş. Çok güldüm vallaha!

zor2zor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zr dostm zl deil :)

Hayirli olsun.

Daha turkiyeye gelmedi o telefon bilmezsin sen :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fotoğraf geceçekersem gözler kırmızı çıkıyor ayarı varmı acaba nexus 4

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama kafamda bataryası hakkında soru işaretleri var.Bazı yorumlarda bataryasının kötü olduğunu gördüm.Sizce öyle midir? Kullananan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi? Mesela gün içinde sıkça kullansam internete girsem,mesajlaşsam,oyun oynasam 1 günü çıkarır mı şarjı?

Bir de bir kaç ay sonra nexus 5 çıkacak.Sizce onu bekliyim mi yoksa nexus 4'te yeterli bir telefon mudur?

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fotoğraf geceçekersem gözler kırmızı çıkıyor ayarı varmı acaba nexus 4

Kırmızı göz yok eden programları dene sanırım pixlr express yapıyordu o işi. Kırmızı gözlü çeken telefon hep öyle çeker ondan tek şansın sonradan programlar ile kurtulmak.

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4 kullanıcısıyım,bugüne kadar beni aldığıma pişman etmedi,sadece fiyat olarak pahalıya satılırken aldığım için pişmanım,şuanki fiyat seviyesi normal,cihaz mükemmel,2-3 sene rahat rahat yeter.Akıcılık vs konusunda hiçbir şüphen olmasın...Birçok güncelleme alacağıda kesin olduğu için gözün kapalı tercih etmelisin bence...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde bir sorum olucak arkadaşlar kamerasının 8 mp olmasına rağmen özellikle gece çekimlerinde kötü olması istenileni verememesi birde video çekerken videodaki ses kayıtının kötü ve çok kısık olduğunu söylüyorlar kullananlar için soruyorum bu doğrumu ayrıca ısınma sorununda yeni gelen 4.3 ile bu sorunun çözüldüğü doğrumu radyo sorunu sıkıntı diil uygulmalarla halledilebilir fakat diğer sorunlar önemli bir kaç gün içinde alıcam tel yorumlarını bekliyorum..