sawran
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar birçok şekilde reset wipe root, factory reset, hepsinide yaptım ama hiç bir yere varamadım, yeminlen diyorum denemediğim halt kalmadı,
en son iyi bir teknik servise verdim, telefon almanyadan gelme, imei attırdım hafıza problemini ise çözemediler,
anlattım olayı birebir, anakartında sorun vardır bunu dediler,
neyse şu an kullanıyorum ama 5,67 gb olarak kullanıyorum.
ilk geldiğinde 12,7 lerdeydi boş alan,
bu 1 bütün ekmek alıpta sadece yarısını yiyebilmek gibi bişey,
ekmeğin bütün olduğunu biliyorum, ama nafile diğer yarısını ne lle tutabiliyorum ne gözle görebiliyorum.
koca sitede derdimden anlayan bana yardımcı olabilecek kimse çıkmadı, kaç tane android forum sayfasına yazdıysam,
herkes birbirinin aynısı şeyler söylüyor ama hiçbiri çözüme götürmüyor,
yada bana aynı siteden ingilizce sayfalar gönderiyolar böyle yap şöyle yap şunu dene,
ulan ingilizce bilsem zaten sormam araştırır bulurum, anlıyacanız olmadı olmuyor.
yardım ederseniz çok makbule geçecek, ingilizcesi yeterli ve androidden anlayan arkadaşlar
son olarak bu sayfayı buldum. ama yine buda ingilizce
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/tutorial-how-to-unbrick-n4-t2347060
en son iyi bir teknik servise verdim, telefon almanyadan gelme, imei attırdım hafıza problemini ise çözemediler,
anlattım olayı birebir, anakartında sorun vardır bunu dediler,
neyse şu an kullanıyorum ama 5,67 gb olarak kullanıyorum.
ilk geldiğinde 12,7 lerdeydi boş alan,
bu 1 bütün ekmek alıpta sadece yarısını yiyebilmek gibi bişey,
ekmeğin bütün olduğunu biliyorum, ama nafile diğer yarısını ne lle tutabiliyorum ne gözle görebiliyorum.
koca sitede derdimden anlayan bana yardımcı olabilecek kimse çıkmadı, kaç tane android forum sayfasına yazdıysam,
herkes birbirinin aynısı şeyler söylüyor ama hiçbiri çözüme götürmüyor,
yada bana aynı siteden ingilizce sayfalar gönderiyolar böyle yap şöyle yap şunu dene,
ulan ingilizce bilsem zaten sormam araştırır bulurum, anlıyacanız olmadı olmuyor.
yardım ederseniz çok makbule geçecek, ingilizcesi yeterli ve androidden anlayan arkadaşlar
son olarak bu sayfayı buldum. ama yine buda ingilizce
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/tutorial-how-to-unbrick-n4-t2347060