New York'tan Merhaba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taxim2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

taxim2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar! Ben Ali Kutluozen. New York'tan katiliyorum. Samsun dogumluyum, lise yillarimi Bursa'da gecirdim, sonra kendimi bir anligina Istanbulda, hemen ardindanda Amerika'da buldum, ve yasayacagim yer olarak en son burayi sectim. Burda yazilim/oyun/web gelistiriciligi isleri ile ugrasiyorum. Ayni zamanda uzun yillardir muzik kayidi, yapimi ile ve 2D/3D grafik tasarimi ile ilgileniyorum. Spor ve hobi olarakta Wing Chun Kuen Kung Fu ile yakindan ilgileniyorum. Amacim kendimi bu sevdigim sanatlarda (programcilik, muzik, cizim, savas) her gun daha cok gelistirip sizlere ve sevdiklerime daha guzel urunler ve yapimlar sunabilmek, faydali olabilmektir. Hepinize simdiden saygilar ve sevgiler...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Hos geldin. Umarim burada iyi vakit gecirirsin :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Hoşgeldin, forum kurallarini okumayi ihmal etme. Iyi forumlar umarim iyi vakit gecirirsin

taxim2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hoşgeldin, forum kurallarini okumayi ihmal etme. Iyi forumlar umarim iyi vakit gecirirsin
Sagolun arkadaslar, cok guzel bir ortam kurmussunuz. Forum kurallari ile ilgili: acaba okuyabilecegim bir link verebilir misiniz? Bir seyler buldum aratinca ama tam emin degilim. Tekrar sagolun!

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Ne tarz müzik yapıyorsun?

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Hoşgeldin, Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle... Ayrıca güzel elektro gitar çalıyorsun. Başarılar

taxim2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hoşgeldin, Forumda iyi vakit geçirmen dileğiyle... Ayrıca güzel elektro gitar çalıyorsun. Başarılar
Tesekkurler, begendiginize cok sevindim. Oyle olacaktir umuyorum, cok guzel ve dolu bir forum cunku :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hoş geldin deyip hemen soruma geçiyorum :) Yurtdışında kalmayı nasıl başardın? Sanırım artık oranın da vatandaşısın.

taxim2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hoş geldin deyip hemen soruma geçiyorum :) Yurtdışında kalmayı nasıl başardın? Sanırım artık oranın da vatandaşısın.
Sagolasin :) Vatandas henuz degilim fakat olma yolunda saglam adimlar ile ilerliyorum. Bazi akrabalarimin yardimi ile okul okumaya geldim, sonra bir baktim calisip para kazanmaya baslamisim ayni anda, malum firsatlar ulkesi diye bosuna demiyorlar. Ilk basta agir islerde gunlerce gecelerce calisip yasamaya calisip, bir yandan okulu idare etmek cok zor oldu fakat tatli bir macera bu, alistik. Sonra yesil kart alma yollarini gorustum avukatlarla, yardimci oldular sagolsunlar. Ogrencilik statusunden kurtulunca, resmi bir oturma hakki ve calisma hakki edinince hayat bir kac kat daha kolaylasiyor haliyle. Hayirlisiyla burada kalmaya karar verdim bende, elimden geleni yapacagim bunun icinde :) Buradan hem memleketime hemde buraya faydali olabilecegimi dusunuyorum, umarim Amerikan hukumetide boyle dusunur :) Sonra gelsin oyun studyolari, kaliteli oyunlar, gelsin muzik albumleri, cizgifilmler...

taxim2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cok sagolasin, hosbulduk! Calisiyorum kendimce degisik muzikler uzerinde. Bir gun guzel bir album altinda toplayacagim butun sarkilarimi, o zaman beraber daha temiz ve duzenli bir sekilde dinleriz hayirlisiyla :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Hoşgeldiniz. Başarılar.