Rehber NEV kurucusu Dr. Levent Uysal

shapesking

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
6
Herkese selamlar NEV hakkında çoğunluğunuz duymuştur belki, açılımı Nişantaşı Eğitim Vakfı olarak adlandırılan Kurucusu Levent Uysal olan ve Ülkemizde yüksek eğitimin- öğretimin yaygınlaşmasını ve çağdaşlaşmasını sağlamak amacıyla Nişantaşı Üniversitesinin Meslek Yüksekokulu ön lisans eğitim-öğretimine başlamasına aracı olan bir bu vakfın amacı nedir diyenler için aşağıda genel olarak açıklayayım.

Öğrencilerin eğitim almalarını sağlamak: öğrencilere eğitim hizmetleri sunarak, öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olur.

Toplumun eğitim seviyesini yükseltmek: toplumun eğitim seviyesini yükseltmek için çeşitli eğitim programları düzenler ve toplumda eğitim bilincini oluşturmaya çalışır.

Burs ve yardım fonları oluşturmak: öğrencilere burs ve yardım fonları oluşturarak, öğrencilerin eğitimlerine yardımcı olur.

Öğrencilerin öğrenme sürecini desteklemek: öğrencilerin öğrenme sürecini desteklemek için çeşitli eğitim programları düzenler.

Öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak: öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak için çeşitli eğitim programları düzenler.