Netspeed'ten Millenicom'a Geçiş Yaptım.

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu Netspeed'den Millenicom'a geçiş yaptım. Geçiş yapma sebebim vdsl'den fibere geçiş işleminde benden tekrar kurulum ücreti istemeleri ve müşteri hizmetlerinden memnun kalmamamdı. Millenicom bu konuda gerçekten çok ilgilendi benimle. Millenicom'dan 35 mbps fiber paketini aldım ben. Başvurduktan 1 saat sonra beni arayıp kurulum yapmaya geleceklerini söylediler ve gelip kurulumu yaptılar, gerçekten inanılmaz şaşırdım. İki ayrı siteden aldığım test sonuçlarını aşağıda veriyorum. Testi kablosuz yani wifi ile yapmış olmama rağmen harika sonuçlar aldım. Kablolu yapılan testlerde daha iyi sonuçlar alınabilir. Sonuç olarak Millenicom'u hepinize öneriyorum. Zaten internette biraz araştırırsanız olumlu geri dönüşleri farkedebilirsiniz. Çok fazla birşey söylememe gerek yok aslında bu konuda.

Eğer sizde Millenicom abonesi olmak isterseniz aşağıda paylaşacağım davet kodu ile hem 1 ay ücretsiz internet kullanıp hem de bir öğrenciye destek olabilirsiniz.
s1.gif

Davet kodu 20 Ağustos tarihlidir yani daha çok yeni ve epey güncel kalacaktır.

Müşteri İsmi: Özkan Abaz

Davet Kodu: 934CB141

Davet kodunu başvuru esnasında başvurunuzu alan kişiye bildirmeniz yeterlidir. Sormak istediğiniz herhangi bir konuda buradan veya @ozkanabz instagram adresimden mesaj atarsanız seve seve yardımcı olurum. Şimdiden hayırlı olsun.

Ekli dosyalar

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 382
  • SharedScrveenshot.jpg
    SharedScrveenshot.jpg
    27.5 KB · Görüntüleme: 363
  • davet.png
    davet.png
    281 KB · Görüntüleme: 419

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
flynet antalyaya ozel 3 gun dur ınt yoktu bugun aradık 5 dk da geldıler duzelltıler ustune para ıstemeden gıttıler ısını hakkına gore yapan fırma alkıslıyorum cıdden ben =)

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
278
flynet antalyaya ozel 3 gun dur ınt yoktu bugun aradık 5 dk da geldıler duzelltıler ustune para ıstemeden gıttıler ısını hakkına gore yapan fırma alkıslıyorum cıdden ben =)

Saçma sapan tarife ve ücretlendirme mevcut, gerçekten memnun musunuz?

1597949646479.png

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Neetseed’in neyini beğenmediniz?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kısa sürede memnunum demek yanlış bence ilk başta çok ilgili oluyorlar abone olduktan sonra sallamıyorlar. Hız testlerinde 35megabitlik pakete göre normal.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
ev
Saçma sapan tarife ve ücretlendirme mevcut, gerçekten memnun musunuz?

Ekli dosyayı görüntüle 113032
evet cok memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hakkaten bende merak ettim doğrusu. Tarifeleri ilginç geldi biraz bana. Hemde önyargı yapmak istemem ama ilk defa duyuyorum.
pıng 20 10 cok ıyı memnunum paramın tek kurusu helal olsun adamlar anında geldi deisti ustune para vermedım helal olsun....

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
1.5 aydır türknet kullanıyorum 35megabitlik paket WiFi üzerinden hız testi sonuçları.

Ekli dosyalar

• IMG_20200820_220509.jpg
    IMG_20200820_220509.jpg
    33.4 KB · Görüntüleme: 393

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
10 dowload alıyorum valla sevıyorum ınternetımı

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Neetseed’in neyini beğenmediniz?
Hocam yukarda da bahsettiğim gibi zaten bir kez kurulum ücreti verdim. Bir daha istediler benden. Hemde müşteri hizmetlerini hiç profesyonel bulmadım dalga geçer gibi konuşuyorlardı benimle resmen. Millenicom'da bu kampanyayı da görünce geçiş yaptım.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
ozellıkle pıng ıcın gectım ben 10 20 pıng arası oyunlar mukemmel

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Kısa sürede memnunum demek yanlış bence ilk başta çok ilgili oluyorlar abone olduktan sonra sallamıyorlar. Hız testlerinde 35megabitlik pakete göre normal.
Haklısınız hocam. Şuanlık memnunun eğer bir memnuniyetsizliğim olursa da konuyu güncelleyip yazmakta tereddüt etmem tabiki.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
12 megabitlik fiyatına 35megabit alıyorum, 5-6 ping oyunlarda.
ben memnunum 12 megabıtımı tam verıyormu verıyor kazıkda olsa deısmıorum ıste pıng de 10 20 arası hocam memnunum cıdden deısmem.

Haklısınız hocam. Şuanlık memnunun eğer bir memnuniyetsizliğim olursa da konuyu güncelleyip yazmakta tereddüt etmem tabiki.
hayırlı olsun hocam

Hayırlı olsun ne diyelim, inşallah bir problemle karşılaşmazsınız iyi günlerde kullanın.
2016 dan berı kullanıyorum iste hocam 2020 de 12 ye yukseldık ıste..

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
278

Yaklaşık 6-8 ay kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım şahsen müşteri hizmetleri olsun, sundukları hizmet olsun. Kendi gerçekleştirdiğim testler;

Tabii sunulan hizmetin kalitesi bölgeden bölgeye değişecektir ancak müşteri hizmetlerinden de kötü destek aldığımı söyleyemem abonelik sürecimde.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Yaklaşık 6-8 ay kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım şahsen müşteri hizmetleri olsun, sundukları hizmet olsun. Kendi gerçekleştirdiğim testler;

Tabii sunulan hizmetin kalitesi bölgeden bölgeye değişecektir ancak müşteri hizmetlerinden de kötü destek aldığımı söyleyemem abonelik sürecimde.
Türknette kapatıp açtığım 2.abonelik sorun olursa millenicom yada Netspeed geçmeyi düşünüyorum.

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
22.23 gece 7 dowload sabah ogle 10 dowload ayrıca 4 kısı baglanıyor benım dusuncem ıyı 50 pıng bıde oyunda 30 ama. fılm ızlıorum 8 de donuodu sımdı donmuyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    136.6 KB · Görüntüleme: 343

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Türknette kapatıp açtığım 2.abonelik sorun olursa millenicom yada Netspeed geçmeyi düşünüyorum.
Sırf bu kampanya için bile millenicom öneririm hocam. Geçtikten sonra sizde davet kodunuzu paylaşarak ücretsiz internet kazanabilirsiniz çünkü tabi yine siz bilirsiniz ama :) eğer düşünürseniz geçmeyi davet kodumu kullanırsanız çok memnun olurum.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sırf bu kampanya için bile millenicom öneririm hocam. Geçtikten sonra sizde davet kodunuzu paylaşarak ücretsiz internet kazanabilirsiniz çünkü tabi yine siz bilirsiniz ama :) eğer düşünürseniz geçmeyi davet kodumu kullanırsanız çok memnun olurum.
Davet kodu türknettede var sadece millenicoma özgü bir şey değil, geçersem eğer sizi rahatsız ederim isterim kodunuzu. ??

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Davet kodu türknettede var sadece millenicoma özgü bir şey değil, geçersem eğer sizi rahatsız ederim isterim kodunuzu. ??
Haa evet unutmuşum hocam. Nasıl isterseniz. Konuda da var zaten bana da yazabilirsiniz bu konuda veya aklınıza takılan bir konuda. Teşekkür ederim tekrardan :)

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Arkadaşlar şimdi Millenicom internet adresinden baktım. Sizde bakabilirsiniz dilerseniz. Kampanya 31 Ağustos'ta bitiyormuş. Bu kampanya'dan yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa acele etmesini öneririm.

sahund19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
EDİT:
Kampanya 31 Ekim'e Uzatılmış. Yararlanmak isteyen arkadaşlar varsa hala kodu kullanabilir bilginize.