MrPandaHead
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ailem yabancı dizi izlememe karşılar ne diyebilirim onlara. Siteyle pek alakalı olmadı ama yardım edin.

Ailem diyor yabancı dizi izlemen iyi bir şey değil. Ben izlemeyi çok seviyorum ama anlamıyorlar . Bir de Liseye gidiyorum yani...daha net anlatabilir misin
eee ne yapalimAilem diyor yabancı dizi izlemen iyi bir şey değil. Ben izlemeyi çok seviyorum ama anlamıyorlar . Bir de Liseye gidiyorum yani...
Ne dilim nasıl ikna ederimeee ne yapalim
ailen izin vermiyorsa vardir bir bildiği aileni dinlemen mantikli olurNe dilim nasıl ikna ederim
Sana ailen oyun oynamaailen izin vermiyorsa vardir bir bildiği aileni dinlemen mantikli olur
Pkiailen izin vermiyorsa vardir bir bildiği aileni dinlemen mantikli olur
Senin annenin veya babanın, senin yabancı dizi izlemene nasıl ikna olabileceğini biz nasıl bilebilelim?Ne dilim nasıl ikna ederim
ailemin izin veriyor oynamama ama belli süreSana ailen oyun oynama
Pki
?Senin annenin veya babanın, senin yabancı dizi izlemene nasıl ikna olabileceğini biz nasıl bilebilelim?
Her insan aynı şekilde ikan olmuyor. Her insan aynı sözlerle de ikna olmuyor.
Altyazılı izliyorum ztn film de dizi de ama ailem dizi izleme diyorlar. Diyorum Filmin uzun hali sadece. Anlamıyorlar beni. İzlemeyi de seviyorum yani.Filmleri ing altyazılı izleyebilirsin
Neden ki bence bu ne izlediğin ile ilgili?Ailem yabancı dizi izlememe karşılar ne diyebilirim onlara. Siteyle pek alakalı olmadı ama yardım edin.![]()
izleme oza manAltyazılı izliyorum ztn film de dizi de ama ailem dizi izleme diyorlar. Diyorum Filmin uzun hali sadece. Anlamıyorlar beni. İzlemeyi de seviyorum yani.
Kardeş bilmiyorum kaça gidiyorsun eğer hayallerin varsa üniversiteye gitmeyi falan düşünüyorsan. Kendine şunu de. Şu kadar yılım kaldı. Üniye gittiğimde istediğimi yapabilirim. Süreci sevmeye bak. Ailen yanında olamayabilir. Bunu unutma. Eğer 11,12. Sınıfsan ve çok izliyorsan haklılar. Ama çok izlemiyorsan ve etkilenmiyorsan gizlice izle. Ve bunu dert etmeAilem yabancı dizi izlememe karşılar ne diyebilirim onlara. Siteyle pek alakalı olmadı ama yardım edin.![]()