- Reaksiyon puanı
- 8,193
İnternet hızınız yetmiyorsa 1080p veriyordurNetflix 4k mı sunuyormuş ? Ben max 1080p sanıyordum. Hatta kulanırken de göremedim 4k seçeneği.
İnternet hızınız yetmiyorsa 1080p veriyordurNetflix 4k mı sunuyormuş ? Ben max 1080p sanıyordum. Hatta kulanırken de göremedim 4k seçeneği.
Hiç şaşırmam?Demek Cüneyt Özdemir de reklam parası aldı. Evet galiba öyleydi.
Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Kalite seçeneğinde hız yetersiz diye gösterilmemesi pek mantıklı değil. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. İsteyen 1 - 2 dk yüklenmesini bekler izler.İnternet hızınız yetmiyorsa 1080p veriyordur
100Mbit internet tarifem varken çatır çatır 4K izliyordum. 25 Düşünce internet hızım otomatik olarak 1080p düşürdü kaliteyi.Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum. Kalite seçeneğinde hız yetersiz diye gösterilmemesi pek mantıklı değil. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. İsteyen 1 - 2 dk yüklenmesini bekler izler.
Netflix önce gerçek 4K sunsun. Netflix kaliteyi 3 yıldır arttırmıyor.Netflixi aynı kefeye koymayalım
Bu adamın mimikleri çok tuhafBu adam Rtük başkanı olsun ya
yavru köpek gibi acıklı acıklı bakıyor...Bu adamın mimikleri çok tuhaf
Kapanması benim için sorun ama ben de çok sıkıldım bu gündemden rahat bırakmıyorlar?Netflix kapansa da kapanmasa da benim için sorun yok ama sıkıldım artık gündeme gelmesinden