Soru Netflix neden dizilerin içine lgbt serpiştiriyor

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,674
Monsters diye bir dizi izliyorum Menendez kardeşler anne babalarını öldürmüş, şuan 3. Bölümdeyim dizide baya lgbt var gerçek hikayeyi araştırmadım ama bazı zombi aksiyon korku dizileri hariç her dizide var herhalde.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,674
Normalleştirmeye çalışıyorlar, insanların gözüne gözüne sokuyorlar başla açıklaması yok. Gereksiz bir şey...

Netflix alırsam anca squid game için alırım çıkarsa bide wednesday

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,230
Monsters diye bir dizi izliyorum Menendez kardeşler anne babalarını öldürmüş, şuan 3. Bölümdeyim dizide baya lgbt var gerçek hikayeyi araştırmadım ama bazı zombi aksiyon korku dizileri hariç her dizide var herhalde.
Sadece Netflix değil ama en göze çarpanı da o olabilir. Normalmiş gibi anlatıyorlar. Algı operasyonu tamamen.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,337
İnsan sayı 8 milyarı geçti bile daha ne yapsınlar? :D
Thanos gibi sil baştan yapmaktansa bari kendi rızaları ile soylarını tüketsiner.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
çünkü gayler artsın istiyorlar, normalleştiriyorlar, bos yere duyar kasıyorlar, bir tane gay dizisi olsa okey dicem ama yok hepsinde var, kadınları erkeklestirmeye erkekleri kadınlastırmaya calısıyorlar amac ne ben de anlamadım aslında , eger öyle olursa ne kazanacaklar , biri açıklasın lütfen ayrıca netflix almayın dizi sitelerinde her yerde var zaten aynı diziler. aynı gün çıkmaz ertesi gün çıkar yani.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,337
Bu durum şuna benziyor. Vücutda zaten kanser hücreleri var ama anormal derecede çoğaldıkça onu mahvetmeye çalışıyoruz.

Bilmem dünya hangi vücutun içinde ama dünyaya zarar verdiğimiz apaçık ortada.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,674
İnsan sayı 8 milyarı geçti bile daha ne yapsınlar? :D
Thanos gibi sil baştan yapmaktansa bari kendi rızaları ile soylarını tüketsiner.
Zaur bunun başka yöntemi mi yok, bak avm de çalıştım bir anne baba 2-4 yaş arası oğluna toka takmış avm ye girdiler buna benzer başka şeylerde gördüm, şaşırdım bunlar nasıl anne baba.

Ben bu işin sonunda ne olacağını merak ediyorum ama etmekte istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çünkü gayler artsın istiyorlar, normalleştiriyorlar, bos yere duyar kasıyorlar, bir tane gay dizisi olsa okey dicem ama yok hepsinde var, kadınları erkeklestirmeye erkekleri kadınlastırmaya calısıyorlar amac ne ben de anlamadım aslında , eger öyle olursa ne kazanacaklar , biri açıklasın lütfen ayrıca netflix almayın dizi sitelerinde her yerde var zaten aynı diziler. aynı gün çıkmaz ertesi gün çıkar yani.
Vallaha alırsam squid game ve wednesday için alırım başkada almam aslında dediğim dizi Menendez kardeşler monsters dizisi gerçekten alınma bir dizi anne babasını öldürmüş kardeşlerin dizisi ama diziyi çok saptırmışlar 3. Bölümün sonunda bıraktım, başka kaynaktan izlemek lazım discovery channel gibi, çokta önemli birşey değil gerçi, hikaye gerçek olduğu üzücü geldiği için ne olduğuna bakayım dedim.

Bunun üreme olmaması için olduğunu sanmıyorum başka bir amaç var burada, yalnız tüm dünyanın 1900-2000 arası zaman dilimindeki hemen hemen tüm ırklarına bakıyorum eski insanlar şimdikinden çok farklı erkeği erkek kadını kadın giyinimleri çok şık klas klasik ağır, konuşmaları zerafet.

Lanet bir dönemde yaşıyoruz ve iyice lanetleşecek bundan 20-30 sene sonra çok kötü şeyler olacak dünyada.

Yaşım 36 daha evli değilim mevcut kız arkadaşım var ama şuan ara verdik belirli olmayan bir zaman için, Allahın izniyle bir araya gelirsek geldiğimizde ve evlendiğimizde çocuk yapmayı düşünmüyorum böyle dünyaya çocuk mu getirilir 😔

Bu durum şuna benziyor. Vücutda zaten kanser hücreleri var ama anormal derecede çoğaldıkça onu mahvetmeye çalışıyoruz.

Bilmem dünya hangi vücutun içinde ama dünyaya zarar verdiğimiz apaçık ortada.
Tüm dünyaya zarar veriyor insanoğlu önce kendine havaya toprağa doğaya suya hayvanlara herşeye.

Yemin ederim o okuduğumuz helak edilmiş sapkın kavimler bile bu kadar değildi bence.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,337
Zaur bunun başka yöntemi mi yok, bak avm de çalıştım bir anne baba 2-4 yaş arası oğluna toka takmış avm ye girdiler buna benzer başka şeylerde gördüm, şaşırdım bunlar nasıl anne baba.

Vallaha alırsam squid game ve wednesday için alırım başkada almam aslında dediğim dizi Menendez kardeşler monsters dizisi gerçekten alınma bir dizi anne babasını öldürmüş kardeşlerin dizisi ama diziyi çok saptırmışlar 3. Bölümün sonunda bıraktım, başka kaynaktan izlemek lazım discovery channel gibi, çokta önemli birşey değil gerçi, hikaye gerçek olduğu üzücü geldiği için ne olduğuna bakayım dedim.

Bunun üreme olmaması için olduğunu sanmıyorum başka bir amaç var burada, yalnız tüm dünyanın 1900-2000 arası zaman dilimindeki hemen hemen tüm ırklarına bakıyorum eski insanlar şimdikinden çok farklı erkeği erkek kadını kadın giyinimleri çok şık klas klasik ağır, konuşmaları zerafet.

Lanet bir dönemde yaşıyoruz ve iyice lanetleşecek bundan 20-30 sene sonra çok kötü şeyler olacak dünyada.

Yaşım 36 daha evli değilim mevcut kız arkadaşım var ama şuan ara verdik belirli olmayan bir zaman için, Allahın izniyle bir araya gelirsek geldiğimizde ve evlendiğimizde çocuk yapmayı düşünmüyorum böyle dünyaya çocuk mu getirilir 😔

Tüm dünyaya zarar veriyor insanoğlu önce kendine havaya toprağa doğaya suya hayvanlara herşeye.

Yemin ederim o okuduğumuz helak edilmiş sapkın kavimler bile bu kadar değildi bence.
Boşver sadece izle. Bu gidişatla kendine zarar verirsin. Bize ne elin gavurundan? :D

Alan razı veren razı. Veren varsa sende bi el at zamanın tadını çıkar :D ahagagsgsgahgssja

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,616
LGBTİ+ bunu normalleştirmeyi deniyorlar. Ülkemizde de aynı durum var. İnsanın fiziksel olarak cinsiyeti belli bunun ötesi yok. Ben yok böyle hissediyorum o yüzden cinsiyetim bu demeleri fasa fiso. Bu tür bireylerin tamamen psikolojik sebeplerden dolayı böyle davrandıklarını düşünüyorum. Sen LGBTİ+ bunu normalleştirirsen, yarın bir gün hayvana tecavüz edenler de bu da bir cinsel yönelim diyip, normalleştirmek isterler. Eğer kesin olan çizgileri belirsizleştirmeye başlarsak, diğer sapkın ve sapık yönelimler de bunlara katılmaya ve kendilerini normalleştirmeye başlarlar.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,853
normalleştirme ve propaganda

6-7 yaşında çocuklar cinsiyetini sorgular oldular. netflixten uzak durmak gerek.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,674
Boşver sadece izle. Bu gidişatla kendine zarar verirsin. Bize ne elin gavurundan? :D

Alan razı veren razı. Veren varsa sende bi el at zamanın tadını çıkar :D ahagagsgsgahgssja
Birgün herkes öyle olacak 🤣 zaura birgün yazıyorum özelden kardeşim ne yapıyon diye, zaurda lütfen bana yazma erkek arkadaşım izin vermiyor diyormuş sonra bütün forum öyle oluyormuş, hadi abi inat etme sende bize katıl 🤣

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,230

Cinsiyetsiz bir dünya düzeni istiyorlar zaten. Ama şu an Türkiye'de hele de bir erkek çocuğunun üstünde böyle bir etkisinin olması üzüyor.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,744
Amerika dış politikası bunun üzerine kurulu. Ahlak çöküntüsü yaratarak insanları kolay yönlendirebilir nesnelere çevirmek istiyorlar. İnsanların başka bir bağlılıkları olduğu sürece bunu yapamıyorlar. Sadece silah gücüyle de mühimatları bitene kadar güçlüler. Mutlak güç istiyorlar. Yeni bir Roma imparatorluğu hayali içindeler. Roma da kölelik üzerine kuruluydu.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,337
Birgün herkes öyle olacak 🤣 zaura birgün yazıyorum özelden kardeşim ne yapıyon diye, zaurda lütfen bana yazma erkek arkadaşım izin vermiyor diyormuş sonra bütün forum öyle oluyormuş, hadi abi inat etme sende bize katıl 🤣
Erkek adamın erkek aşkitosu olur Lan