Netflix İçeriklerini Ücretsiz Sunan En İyi Site!

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Katılım
27 Ekim 2019
Mesajlar
773
Reaksiyon puanı
722
Puanları
93
Yaş
20
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sizlere Netflix içeriklerini ücretsiz sunan anlatacağım. Hazırsanız başlayalım.

Benimde sıklıkla kullandığım tüm Netflix içeriklerinin yanı sıra Apple TV+ içerikleri, Blu TV içerikleri ve dahasıda var. Site içerisinde izlediğiniz bir bölümü yarım bıraktığınızda kaldığınız yeri kayıt ediyor, bu sayede daha sonra açtığınızda kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Yeni diziler Netflixte çıktıktan 1 saat sonra siteye yüklenmiş oluyor. Sitede dizilerin hem altyazılı hemde dublajlı seçenekleri var. Hemen hemen tüm dizilerin 1080p seçeneği var. Asıl en önemli özellik ise Android için uygulamanın olması. Bu uygulamayı Play Store'dan indirip saydığım özelliklere daha rahat ulaşabilirsiniz. Ücretsiz bir platform olduğu için reklamlar bulunuyor. Eğer reklamsız kullanmak isterseniz 9 TL gibi bir mebla ile reklamları kaldırabiliyorsunuz.

Forum kurallarına aykırı konu açtığım için özür dilerim. İnsanların saatlerce emek vererek paylaşıma sunduğu içerikleri hırsız gibi ücretsiz yattığı yerden kazanç sağlayarak izlettiği sitelerin linkini vermeyeceğim.
 

Dora

Müdavim
Cezalı
Emektar
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
5,728
Reaksiyon puanı
9,728
Puanları
113
Yaş
30
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst