netDiskinize Torrent yükleyin!!!

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18

http://imageshack.us sitesine ücretsiz üye olarak 5gb disk alanınıza, 10gb (aylık bilgisayarınıza download limiti) bant genişliği ile torrent yükleyebiliyoruz..
ben denedim ve bir kaç kere meşgul dedikten sonra başladı.(.hemenn başlatabilmek için premium (10$/25$/75$) hesap alın diyordu.)

sanırım bu ençok da paylaşımı az olan indirmesi yavaş dosyalarda işe yarar...

üye olduğum bir torrent sitesinden only upload dosya indiriyorum..ratio oranım sürekli yükseliyor :)

EK 1 : )
imageshackustorrentpb3.jpg

Reaksiyon puanı
189
nasıl yani. torrenti imageshack sunucusuna çektirip oradan pc ye mi download edebiliyoruz. anlamadım da pek...

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
yok yaw mesela bir yere film vereceksin upload hızın 10gb bant genişliği ile gercekleşiyor

Reaksiyon puanı
189
benim bahsettiğim olay olsa daha güzel olurdu. ilk önce hızlıca imageshack a çeker sonra oradan 100 kb ile pc'ye kayıt ederdik.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
cgrszone dedi ki:
nasıl yani. torrenti imageshack sunucusuna çektirip oradan pc ye mi download edebiliyoruz. anlamadım da pek...
evet aynen öyle... yalnız download hızı çok yüksek değil..upload ise 100-150 kb 'a kadar çıkıyor

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
biz hesaptan çıkış yaptığımızda da devame diyor demi o alttan alttan :P

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yanlız aynı anda kendi pcmizden o torrent sitesinden download yapamayız gibime geliyo
ip takıibi varya ???

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
eray045 dedi ki:
yanlız aynı anda kendi pcmizden o torrent sitesinden download yapamayız gibime geliyo
ip takıibi varya ???
doğal olarak yapmamak lazım.. upload miktarını yükseltmek amaç...

adminmelih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaa hocam bi açıklama yapsann* ya da resimli anlatım falan zor mu olur yaa???
anlamadım walla... kurulu torenti host a atıp, oraya film koyup upload falan mı yapıos?? çok mu saçma oldu

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
adminmelih dedi ki:
yaa hocam bi açıklama yapsann* ya da resimli anlatım falan zor mu olur yaa???
anlamadım walla... kurulu torenti host a atıp, oraya film koyup upload falan mı yapıos?? çok mu saçma oldu

Imageshack'deki Web Alanında Utorrent gibi bir programın kurulu olduğunu varsay..O programla aynı kendi sabitdiskimize indirir gibi 5gb kapasiteli web alanımıza(netDISK:P) indiriyoruz... indirme bittikten sonra durdurmazsak "upload" a devam ediyor.. ayrıca bu 5gb alanımızdan ayda 10gb kotalı olarak yüklemesi bitmiş olan torrent dosyalarını indirebiliyoruz..
Ayrıca üyelik ve Torrent yükleme ile ilgili ŞU konuda da biraz açıklama yapmaya çalıştım...
umarım açıklayıcı olmuştur...

adminmelih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HOCAM ELLERİNE SAĞLIK....
HARBİDEN AMAN TORRENT SİTELERİ DUYMASIN...!!
UPLOAD MANYAĞI OLCAMMM
:p
BAKIN RESME, ARTIK BU OLAYLA UĞRAŞMAZSANIZ ŞAŞARIMM :)

adminmelih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya beyler bişe sorcam....
imageshack'den flashget le dosya indiremioz mu yaa?? aradım taradım hiç bi yerde açıklama bulamadım...
sayfanın kaynağını falan görüntüledim, ama bi uzantı bulamadım...
war mıdır bişeler bilen? paylaşabilirmisiniz??

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben flashget değilde Internet Download Manager kullanıyorum download dedikten sonra dosyayı seçiyorum imageshack'te ve anında IDM devreye giriyor.Flashgetinde girmesi lazım bence.

adminmelih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eywallah hocam saqoL yaa... yaa flashgeti mozilla ya entegre etmemişim heralde, ya da öyle birşey... ama ie de kullanabiliom şimdi denedim oldu .. saqoL

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
ya çokk merak ettim ama daha kullanmadım en yakın zamanda kullancam ;)

vladimirpyro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Süper birşey herkes kullanmalı. Torrent sitelerine de müthiş yararlı oluyor.

ulasyasar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bu yontemı kullanarak gb larca upload kazandm :)= tşkler ancak benı torrent sıtesı bu olayı snrm fark ettı ve kapadı bu acıgı cunkı artık calısmıyor bu yontem. ancak baska torrent sıtelerınde denedım halen calısıyor. yanı bu amcamlar engellemıs bu ımageshack sıstemını. bunu cozmenın bı yontemı varmıdır?

vladimirpyro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
walla aslında bunu desteklemesi lazım torrent sitelerinin çünkü upload edilio sürekli seed yapılıo. ben olsam herkese öneririm.